Saç Rengi ve Saç Boyama Saç renklerimm :)

Karamel kesinlikle yakışmamış, seni solgun ve sert göstermiş.

Saç rengi seçerken birbiriyle kontras renkleri seçmek istiyorsanız ten renginize çok dikkat etmelisiniz. Ten renginiz fazla açık değilse kaş renginizle uyumlu renk seçmeniz ve aralarda saçı yumuşatacak tonlar attırmanız daha uygun bir renk oluşumuna sebep olur.

1. resimde saçın karamel rengi değil. Sanırım dipleri gelmiş ve uçları kumral. Kesinlikle çok uyumlu olmuş. Kaş - ten rengine bakarak söylüyorum. Ve harika gözüküyorsun 1. resimde. :))))))))

güzellk görecelidr.bencede en iyisi 3 ve 4 ve özellkle dalgalı saç tavsiye ediyorm çk yakışıyo..:lepi:

sana kesinlikle katılıyorum..aralara attırıyodum ince röfleler halinde öyle başladım ztn 3 yıl önce boyayla...daha sonrada aralara diilde saç uçlarıma yaptrdm doğal görünsün die 1. resmde dipleri gelmiş gibi duruyo ama öle diil ben özelklkle uçlara yaptıurıodum diplere kıyamıodum ... ama zmnla o uyumdanda sıkıldım deişklik istedim karamelden vazgeçmedm aralara diilde komple yapıncada altta oriel olunca fasla açık kaldı ve haklısın çok solgun gösterdi beni makyaj yapmak zorunda kaldım ama son rengim güsel bence koyu renk karamel ve bakır tonları :)

4.de renk çok güzeel bi renk farklı duruyor biara çok aramıştıım o rengi =)
5.yide çok beğendim sana çok yakışmış

cnm ben koyu renkleri beğenerim zaten ondan karameller çok hoşuma gitti.asıl üçüncü resimdeki rujuna bayıldımmmmmm.rengi çok güzel sanada çok yakışmış.

canım ,bende il hali (balyajlı olan) ve sonuncu(karamel süper) yakışmış sana

hepsi yakısmıs ama cok acık sarı yaptırma bence biraz daha koyu olanlar super olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…