Saç Rengi ve Saç Boyama Saç renklerimm :)

canım 3 numaraya yani açık karamele bayıldım..ama zaten bu son saçın da akıp o hali alıcaktır yakında :) saçının orialle açılmış o saçma hali bile yakışmış sana valla..demek senin tonların açık tonlar..

bencede 3. we sonuncu tatlım gerçekten çok hoş olmuş özelliklede 3. öle herkese yakışmaz kolay kolay ama sende çok hoş durmuş...kaydirigubbakcemile2

teşekkrler arkadaşşlar ama gerçekten ben rengimi buldum :)

Eklentiler

• $dscf4719.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 57
bence sana siyah, kahve, kestane renkleri daha güzel olur diye düşünüyorum. hiç boyadın mı?

bende senin gib çok saç rangi deiştiriyorum hatta benimde böyle bir topiğim var 7-8 saç rengi var orda bana ait bakmak istersen fikir olur..

bu arada ben 2 yi çok beğendim

ışıkta çığ gibi duruyor ama normalde gayet değişik bir renk

ama o renk gerçekten çiğ çünkü 3. resimdeki renk o rengin üzerine yapıldı
ve boya diil ztn oriel açıcı :) ve bian evvel boya şu saçı dedim ben 10 dk bile tahammül edemedim sarı tonları diilde karamel-kahve- yumuşak tonlar yüz hatlarımı ortaya çıkarıo o yüsden koyu renk tercihim artık ...

4. resimdeki saçını çok beğendim çok yakışmış bence

off süper...işte benim istediğim renk bu renk ya...güle güle kullan sana bence en çok bu renk yakışmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…