Saç Rengi ve Saç Boyama Saç renklerimm :)

ya o rengi bana aslında yakıştırmadılar çok solgun görünyorum die ama ben denemiş oldum ztn geçiş rengimdi 1 hafta diilde 1 ay sonra gittim kuaföre koyulttum :)

Son düzenleme:
3 4 5 bu üçünü çok begendim.
sarı çok çiğ durmuş canım.ayrıca yüzün çok hoşopuyorumnanaktan

3. ve sonuncu harika olmuş.bişey sormak istiyorum bakırın üstüne karamel boyasam olur mıuolur mu

son resimdeki halin harika:lepi:bence sana kesinlikle koyu renkler gidiyor.yüzünün güzelliğini ortaya çıkarıyoralkisalkisalkis

3. ve sonuncu harika olmuş.bişey sormak istiyorum bakırın üstüne karamel boyasam olur mıuolur mu

cnm bilmyrm ama bana kalırsa boyaları karıştır daha mantıklı yani üst üste belki renk tutmas

teşekrler arkdşlar aslında kendi saç rengim bana en çok yakışan renk ama farklılık istedm aralara balyaj yapıodum kıydım saçlarıma boyattım sonunda ama sevdim bu rengi :)

son halini çok beğendim canım yıpranmıyomu peki saçların ne kadar bi sürede
değiştiriyosun bu renkleri?

son halini çok beğendim canım yıpranmıyomu peki saçların ne kadar bi sürede
değiştiriyosun bu renkleri?

cnm ben öle sürekli kuaföre gidip saçlarını boyatan biri diilim kuaförüm saçlarımı keserken bile korkar
saçlarımada hiç dip boya yapmadım hep uçlara yada aralara attırdım ama sonuncu işlem 1er ay arayla oldu ama asla yanma veya yıpranma tarzı bişey olmadı hem sağlıklı saçlarım var hemde sıklıkla boya ve tarzı işlem görmediinden yıpranmamış bi zemin vardı orielle açıp arka arkaya boya işlemi yapıldı o kadarcık :)

hepside birbirinden güselmiş canımm.ama en çok sonuncuyu beğendimm :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…