• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç renklerimm :)

minem88

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
101
2
621
36
İstanbul
arkadaşlar resimli olsun sizede yardımcı olsun istiyorum umarım resimlere bakarak aradığınız rengi bulursunuz...

renkler sırasıyla açık karamel balyajlı
sonra orielle açılmış hali 3.resim oriel üserine açık karamel 4.resim açık karamel akmış hali 5.resimde son halim koyu karamel ama bakır-karamel karışımı :)

Eklentiler

• $25092009266.jpg
    $25092009266.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 97
  • $27092009276.jpg
    $27092009276.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 143
  • $DSCF4575.jpg
    $DSCF4575.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 123
  • $Resim 645.jpg
    $Resim 645.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 95
ben bir ve 2 diyorum canım,özellikle sarıda çok ısrarcıyım Şeniz zaten çok duru bir güzelliğin var ne renk olsa yakışır :lepi:

ilk 2 resim ve son resimdeki halin çok hoş canım

3 ve 6 diorum. 2 numara ise kotu bir secimkaydirigubbakcemile

buarada masallah cok guzelsin..:nazar:

3 numaraya bittiimm :asigim: sen de çok güzelsin ama acaip yakışmış karamel sana bi de bişey sorucam saçların uzun ya, orielle açınca zarar vermedi mi, beni çok korkuttular uzun saça yapma die ama maşallah seninkiler çok sağlıklı gözüküo

cnm oriel malesef saça zarar veriyo ama benim saçlarım sağlıklı saçlar yani boyansada çok fasla etkilemedi ewt eskisi gibi diil ama hala sağlıklı görünüo

saçı o kadar işleme rağmen sağlam olanlara hayranım, benim saçlarım doğal, düzleştirici/fön görsün hemen yıpranır, boyayı görse kel kalacağım heralde :D (ki ilerde platin boyatmak isteyen biriyim:D)

bence son renk süper yakışmış tatlım o renkden vazgeçme derim güzelliğine güzellik katmış öptüm :))))))))9

ewt cnm doru o işlemler yıpratır saç bence genetik bizde herkesin saçları oldukça gür ve sağlıklıdır .
bakım adına farklı hiç bi işlem yapmadım saçlarıma ama arada zeytin yağı yada bal maskesi yapın denedim saçlarınızı daha parlak ve sağlıklı gösterir.

hepsinede bayıldım ama sonuncusu süper olmuş. benimde karamel ama sende farklı durmuşCADIARZU sevgiler

Back