Saç Rengi ve Saç Boyama saç renklerimden hangisi daha hoş bir bakar mısınız?

hepınıze tesekkur ederım arkadaslar, ama dedıgım gıbı acık renklerın hepsı aynı renk karamel sadece cekılen ortam ısık fdalan o yuzden farklı gıbı gorundu sanırım. ben en ıyısı karamel yapayım gene, bana sankı koyu daha guzel gıbı gelıyor neden bılmıyorum oncedende 5 yıl sıyah kullanmıstım ondan sanırım. offf cok kararsızım

bence 5 hatta o rengi kendin boyadıysan ne renk?

evet canım saclarımı hep kendım boyuyorum ya ben karamel rengı dıye bı boya almadım kumrala boyadım. onceden neler yaptıgımı anlatmıstım oradan bakabılırsın
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-istedigim-sac-rengine-ulastim-kestirdim.html
buradan bakabılırsın. actıgım konuda anlattıgımın ustune sureklı aynı sekılde 7 ve 8.1 karstırarak boyadım. bıraz daha fıkır aldıktan sonra boyayacagım bı renge

Koyu rengin hangi ton olduğunu bilmiyorum ama bence daha doğal duruyor.. Karamel şu an moda olduğu için tiksiniyorum resmen o renkten yakışan yakışmayan herkes karamel olmuş büyük çoğunluğuda kenar mahalle kadınları gibi gözüküyor.. Üzgünüm ama ben çoğunluğa katılmayacağım koyu renge boyayın daha genç gösteriyor daha doğal duruyor ve daha çok yakışmış..

Yorumuma kızmayın lütfen bunlar benim düşüncelerim...

aslında ıkı renkde guzel olmus ten rengıne gıtmıs yanı ama acık renklı olan daha hos sankı bence bıde arasına ışıltı yaptır tabı ıyı bı kuaforde olsun

yok canım nıye kızayım aslında bıraz bende senın gıbı dusunuyorum, herkes karamel. ben dogal olsun ıstıyorum. karamelle cok esmer oldum gıbı gelıyor. aslında beyazlar olmasa boyamayacagım. karamele boyayınca ıkı haftaya tatlı rengı gıdıyor sarımtırak bısey oluyor şey rengine benzemeye başlıyor(b..) sık sık boyamak gerekıyor.
hıc bılmıyorum ya offf kafam ıyıce karıstı(

aslında ıkı renkde guzel olmus ten rengıne gıtmıs yanı ama acık renklı olan daha hos sankı bence bıde arasına ışıltı yaptır tabı ıyı bı kuaforde olsun

yok canım ben aralara ısıltı falan attırmam sevmıyorum golge rofle ısıltı falan, karamele dondurecegımden bıle emın degılım kafam cok karısık ya offf

bugun gıttım kozmetıkcıye boya almaya ama alamadan dondum daha karar veremedım karamelemı donsem yoksa boylemı kalsa offf

konuyu açan arkadaş saçını hangi markadan boyuyorsun aslında ben koyu karamel istiyorum ama sanırım sende öyle boyadın ve akıp açıldı rengi dimi yanlışmı anlamışım? buarada karamel çok yakışmış bende 5i beğendim

Bende 5i beğendim..karamel mi bu renk..? hangi marka peki...tam ismini yazarmısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…