- 5 Mart 2009
- 562
- 35
- 318
- Konu Sahibi aysecolluoglu
bence 5
hatta o rengi kendin boyadıysan ne renk?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence 5hatta o rengi kendin boyadıysan ne renk?
![]()
yok canım nıye kızayım aslında bıraz bende senın gıbı dusunuyorum, herkes karamel. ben dogal olsun ıstıyorum. karamelle cok esmer oldum gıbı gelıyor. aslında beyazlar olmasa boyamayacagım. karamele boyayınca ıkı haftaya tatlı rengı gıdıyor sarımtırak bısey oluyor şey rengine benzemeye başlıyor(b..) sık sık boyamak gerekıyor.Koyu rengin hangi ton olduğunu bilmiyorum ama bence daha doğal duruyor.. Karamel şu an moda olduğu için tiksiniyorum resmen o renkten yakışan yakışmayan herkes karamel olmuş büyük çoğunluğuda kenar mahalle kadınları gibi gözüküyor.. Üzgünüm ama ben çoğunluğa katılmayacağım koyu renge boyayın daha genç gösteriyor daha doğal duruyor ve daha çok yakışmış..
Yorumuma kızmayın lütfen bunlar benim düşüncelerim...
aslında ıkı renkde guzel olmus ten rengıne gıtmıs yanı ama acık renklı olan daha hos sankı bence bıde arasına ışıltı yaptır tabı ıyı bı kuaforde olsun
konuyu açan arkadaş saçını hangi markadan boyuyorsun aslında ben koyu karamel istiyorum ama sanırım sende öyle boyadın ve akıp açıldı rengi dimi yanlışmı anlamışım? buarada karamel çok yakışmış bende 5i beğendim