Saç Rengi ve Saç Boyama Saç renklerim :)

Sarı renk yaptım ben herkeziiinnn fikrine teşekkürler . .

Sen bilirsin ama ben beğenmedim..Saçlarını yakmanı da istemem sürekli değiştirip, ama güzel değil açıkçası sarı sana gitmiyor benim fikrim..

Son düzenleme:
Siz yine begenmiyceksiniz amaaaa :/

tam istediğim renk bu değil yanda arkadaşımın saçı çıkmış o renk istiyorum kaşlarımı biraz açtırdım grimsi gibi oldu biraz daha açtırcam kahverengi olucak vede o saç rengi yapıcam :) beğenmiyceksiniz ama yinede koymak istedim eleştiri gelince biraz kötü oluyorum da ama inadına yine koydum

Son düzenleme:

aa gerçekten mi ya bilmiyordum bunu
ben ilk platin sarıya boyattığımda saçımı 17 yaşındaydım ve o günden sonra hep sarı tonlarına boyadım saçlarımı hep sarı kullandım diyebilirim şimdi da saçlarım yıprandı gibi geliyor ve boyatmayı bıraktım artık
ama gerçekten de saçlarımda beyazlar olmaya başladı sebebi bu mu ki acab

konuyu açan arkadaşım son koyduğun resimlerde ki ton platin sarı değil yalnız başka bir cart renk sarı olmuş platin daha açık renk ve tatlı beyazımtrak bir sarı olur bir uzmana boyatman da fayda görüyorum bence suan ki kullandığın ton hiç hoş değil
platin sarı böyle olması lazım;

biliyorum platin olmadıgını ben platin demedim zaten . yanımdaki arkadaşımın saç rengini istiyorum dedim . ilk fotodada o kadar cart durmasının sebebide shop yapmamdan kaynaklanan bişey 1.ressimde çok shop var diğerlerindede var ama okadar çok değil . kuaföre gidip düzellttircem platin yaptırcam canım sağol yorumun için :)

sarıyla en az 26-28 gösteriyorsun ben pek beğenmedim ,yakıştıramadım da üzgünüm umarım kızmasın .pasta keserken ki çekilmiş fotoğrafındaki saç rengin hem doğalmış ,hem de yaşına ve yüz hatlarına uygum sağlamış bence o rengine dön.

tarçın bakır soğan kabuğunu nasıl ellde ettin anlatabilirmisin

Canım benim tarçın bakırın aka aka gelmiş oldugu hal ilk tarcın bakır kullanıcaksın 2 hafta bekle sonra balköpüğü ve sonuc o ben soğan kabugunu kullanmadım o renge benziyo diye örnek veriyim dedim :)

o sarı kalmıycak sacımda fotosunu paylaştıgım arkadaşımın sacını yapıcam ayy herkez çok beğeniyo valla :) değiştirmeyi düşünmüyorum tatlım ben kaşlarımı falanda boyatıcam saç renklerine alışmak biraz uzun sürüyoo ya oyüzdendir fikrin için teşekkür ederrriiim :)

Konuyla alakasız ama gerçekten merak ettim
Seni boyalı saçlarla okula alıyolar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…