- Konu Sahibi sekernaz95
Sarı renk yaptım ben herkeziiinnn fikrine teşekkürler . .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarı renk yaptım ben herkeziiinnn fikrine teşekkürler . .
Aman Allah'ım 3. fotoğraftaki gözler ne öyle ? Felaket !
Biliyorum ben seni, yeni üyelik aldın sanırım. Eski üyeliğin hala açıksa sorun çıkabilir. Öyleyse eğer yönetime bildir.
Saçlarına yorumum ise; yanlış hatırlamıyorsam çok küçük yaşta boyamaya başlamışsın ve açık konuşmak gerekirse boya sende çok eğreti durmuş. Senin yaşındakilere doğal saç rengi veya doğal saç üzerine atılmış bir kaç ton açık krepe balyaj daha çok yakışır. Hele sarı... Canım 20 yaşındayım ve doğal sarı tonlarını kaldırabilen bir tipim olmasına rağmen ben bile çekiniyorum sarıdan...
Bak ben 17 yaşında boyamaya başladım ve hala kurtulamadım boyadan tamamen. Doğal saçlarıma kavuştuğumda kesinlikle tamamını boyamayacağım, papatya suyu vb. yöntemlerle açıp krepe balyaj yapacağım saçlarıma. Doğallığın ve sağlıklı saçların kıymetini yeni anladım. Uzun bir süre tamamını boyamayı düşünmüyorum.
Ayrıca erken yaşta saç boyamak, özellikle açık renkler kullanmak saçı erken beyazlatıyor. Saçtaki pigment hücrelerini yok ediyor çünkü.
Bence saçlarını kendi doğal rengine boyayıp bol bol bakım yaparak ve sık sık uçlarından keserek saç boyasından tamamen kurtulmalısın. Ondan sonra benim gibi doğal yöntemleri deneyip renklendirebilirsin saçlarını.
Tabi yine de sen bilirsin. Benimki sadece bir öneri...
tarçın bakır soğan kabuğunu nasıl ellde ettin anlatabilirmisin
sarıyla en az 26-28 gösteriyorsun ben pek beğenmedim ,yakıştıramadım da üzgünüm umarım kızmasın .pasta keserken ki çekilmiş fotoğrafındaki saç rengin hem doğalmış ,hem de yaşına ve yüz hatlarına uygum sağlamış bence o rengine dön.