• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç renklerim :)

Sarı renk yaptım ben herkeziiinnn fikrine teşekkürler . .

Sen bilirsin ama ben beğenmedim..Saçlarını yakmanı da istemem sürekli değiştirip, ama güzel değil açıkçası sarı sana gitmiyor benim fikrim..

Son düzenleme:
Siz yine begenmiyceksiniz amaaaa :/

ayvq7k.jpg

14j0yon.jpg

25z49lc.jpg

tam istediğim renk bu değil yanda arkadaşımın saçı çıkmış o renk istiyorum kaşlarımı biraz açtırdım grimsi gibi oldu biraz daha açtırcam kahverengi olucak vede o saç rengi yapıcam :) beğenmiyceksiniz ama yinede koymak istedim eleştiri gelince biraz kötü oluyorum da ama inadına yine koydum :D

Son düzenleme:
Biliyorum ben seni, yeni üyelik aldın sanırım. Eski üyeliğin hala açıksa sorun çıkabilir. Öyleyse eğer yönetime bildir.
Saçlarına yorumum ise; yanlış hatırlamıyorsam çok küçük yaşta boyamaya başlamışsın ve açık konuşmak gerekirse boya sende çok eğreti durmuş. Senin yaşındakilere doğal saç rengi veya doğal saç üzerine atılmış bir kaç ton açık krepe balyaj daha çok yakışır. Hele sarı... Canım 20 yaşındayım ve doğal sarı tonlarını kaldırabilen bir tipim olmasına rağmen ben bile çekiniyorum sarıdan... :50:
Bak ben 17 yaşında boyamaya başladım ve hala kurtulamadım boyadan tamamen. Doğal saçlarıma kavuştuğumda kesinlikle tamamını boyamayacağım, papatya suyu vb. yöntemlerle açıp krepe balyaj yapacağım saçlarıma. Doğallığın ve sağlıklı saçların kıymetini yeni anladım. Uzun bir süre tamamını boyamayı düşünmüyorum.
Ayrıca erken yaşta saç boyamak, özellikle açık renkler kullanmak saçı erken beyazlatıyor. Saçtaki pigment hücrelerini yok ediyor çünkü.

Bence saçlarını kendi doğal rengine boyayıp bol bol bakım yaparak ve sık sık uçlarından keserek saç boyasından tamamen kurtulmalısın. Ondan sonra benim gibi doğal yöntemleri deneyip renklendirebilirsin saçlarını.
Tabi yine de sen bilirsin. Benimki sadece bir öneri... :34:

aa gerçekten mi ya bilmiyordum bunu
ben ilk platin sarıya boyattığımda saçımı 17 yaşındaydım ve o günden sonra hep sarı tonlarına boyadım saçlarımı hep sarı kullandım diyebilirim şimdi da saçlarım yıprandı gibi geliyor ve boyatmayı bıraktım artık
ama gerçekten de saçlarımda beyazlar olmaya başladı sebebi bu mu ki acab:53:

konuyu açan arkadaşım son koyduğun resimlerde ki ton platin sarı değil yalnız başka bir cart renk sarı olmuş platin daha açık renk ve tatlı beyazımtrak bir sarı olur bir uzmana boyatman da fayda görüyorum bence suan ki kullandığın ton hiç hoş değil:53:
platin sarı böyle olması lazım;

konuyu açan arkadaşım son koyduğun resimlerde ki ton platin sarı değil yalnız başka bir cart renk sarı olmuş platin daha açık renk ve tatlı beyazımtrak bir sarı olur bir uzmana boyatman da fayda görüyorum bence suan ki kullandığın ton hiç hoş değil:53:
platin sarı böyle olması lazım;

biliyorum platin olmadıgını ben platin demedim zaten . yanımdaki arkadaşımın saç rengini istiyorum dedim . ilk fotodada o kadar cart durmasının sebebide shop yapmamdan kaynaklanan bişey 1.ressimde çok shop var diğerlerindede var ama okadar çok değil . kuaföre gidip düzellttircem platin yaptırcam canım sağol yorumun için :)

sarıyla en az 26-28 gösteriyorsun ben pek beğenmedim ,yakıştıramadım da :50: üzgünüm umarım kızmasın .pasta keserken ki çekilmiş fotoğrafındaki saç rengin hem doğalmış ,hem de yaşına ve yüz hatlarına uygum sağlamış :34: bence o rengine dön.

tarçın bakır soğan kabuğunu nasıl ellde ettin anlatabilirmisin

Canım benim tarçın bakırın aka aka gelmiş oldugu hal ilk tarcın bakır kullanıcaksın 2 hafta bekle sonra balköpüğü ve sonuc o ben soğan kabugunu kullanmadım o renge benziyo diye örnek veriyim dedim :)

sarıyla en az 26-28 gösteriyorsun ben pek beğenmedim ,yakıştıramadım da :50: üzgünüm umarım kızmasın .pasta keserken ki çekilmiş fotoğrafındaki saç rengin hem doğalmış ,hem de yaşına ve yüz hatlarına uygum sağlamış :34: bence o rengine dön.

o sarı kalmıycak sacımda fotosunu paylaştıgım arkadaşımın sacını yapıcam ayy herkez çok beğeniyo valla :) değiştirmeyi düşünmüyorum tatlım ben kaşlarımı falanda boyatıcam saç renklerine alışmak biraz uzun sürüyoo ya oyüzdendir :D fikrin için teşekkür ederrriiim :)

Back