- Konu Sahibi sekernaz95
-
canım tarcın bakır cok yakısmıs. bende o renge boyatmayı dusunuyorum. hangı marka boyayla boyadın, alt rengı neydı, sonrasında akıp turuncu olma durumu var mı. yardımcı olursan cok sevınırımmeraba ben sitenin eskilerinden ben aşırı saç rengi değiştiren biriyim saçımın kendi rengi küllü koyu kumraldı böyle gri soba külü gibi bişeydiönce siyahla boyadım sonra tarçın ve devamı geldi şuanki saçım sarı saçımın dipleri geldi oyüzden boyuycam biraz daha acık tonu olabilir sarının siz fikrinizi söyleyin ressimlede fikir verebilirsiniz :)
sarısın halimi mavi lensimle çekicektimde lensimin süresi bitmiş çekemediimm :/
tarçın bakır :)
siyah
bal köpüğü&karamel
bal köpüğü &karamel
tarçın bakır soğan kabuğu
kumral altı sarı
platin sarısı :))
Teşekkür ederim önerin için saçımı boyamayı çok seviyorum o yüzden vazgeçemem doğal yöntemleride çok denedim. ayrıca ben eski bir üyeyim üyeliğim vardı şifremi unuttum istedim tekrar şifre oda gelmedi epostama . bende yeni üyelik açıyım dedim aslınazlı eski nicim. çok kaba durduğunu sanmıyorum boyanın bende kendi doğal saç rengimi görseydin böyle konusmazdın :) ayrıca sarıdan vazgeçemem çok seviyorum teşekkür ederim yinedeeee :)
aa gerçekten saç boyamak beyazlatıyomu saçı ama bence ırsi benim saçımda 15,16 yaslarından beri beyazlar var zaten saçımı 18 yasında boyadım ilk şimdi 22yasındayım bugüne kadar 5kez boyadım şimdi 6.kez boyıycam hevesimi sarıdan ve kızıldanda alınca bidaha kendi saçımı kullanıcam
balköpüğü-karamel sana çok yakışmış sarılarda seni olgun gösteriyor ....
illaki sarı istiyorsun sanırım ama platin röfleyi denedin mi
bir de üstü kumral altı sarı saçı evde kendin nasıl yaptın ??
açık tonları güsel boyayamışsın.tonlar genelinde yakışmış ama saç kesimin hatalı bence.
canım tarcın bakır cok yakısmıs. bende o renge boyatmayı dusunuyorum. hangı marka boyayla boyadın, alt rengı neydı, sonrasında akıp turuncu olma durumu var mı. yardımcı olursan cok sevınırım
Öyleyse yönetime bildir, yoksa ikinci üyelik sanıp üyeliğini kapatabilirler.
Kaba değil eğreti yani emanet durmuş, çünkü yaşın küçük ve sen minyon olduğun için olduğundan küçük gösteren birisin. Doğal rengini beğenmiyorsun sanırım, ben de doğal rengim olan kumralı beğenmem, uç renkleri beğenirim ama bu doğal rengimin bana en yakışan renk olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bu senin için de geçerli.
En azından krepe balyaj veya gölge yöntemiyle aç saç rengini. Bu yöntemlerde geçişler yumuşak olduğu ve güneşte açılmış gibi göründüğü için daha doğal oluyor. Düz sarılar daha yapay ve olduğundan yaşlı gösteriyor kişiyi.
slania söylerim tamam .evet yaşlı gösteriyo doğrudur ama ben boyaya devam ediyorum bırakmayıda düşünmüyorum küçüklükten beri saçımda hiç beyaz yoktu şimdide yok . yoo ben minyon tipli değilim aksine her gören 20 yaşlarında sanıyo küçük göstermiyorum yani fotoğraflarda öyle çıkmıştır gerçekte görsen sende şaşırırsın :)
Öyleyse yönetime bildir, yoksa ikinci üyelik sanıp üyeliğini kapatabilirler.
Kaba değil eğreti yani emanet durmuş, çünkü yaşın küçük ve sen minyon olduğun için olduğundan küçük gösteren birisin. Doğal rengini beğenmiyorsun sanırım, ben de doğal rengim olan kumralı beğenmem, uç renkleri beğenirim ama bu doğal rengimin bana en yakışan renk olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bu senin için de geçerli.
En azından krepe balyaj veya gölge yöntemiyle aç saç rengini. Bu yöntemlerde geçişler yumuşak olduğu ve güneşte açılmış gibi göründüğü için daha doğal oluyor. Düz sarılar daha yapay ve olduğundan yaşlı gösteriyor kişiyi.
Evet ırsi ama açık renkler ve açıcılar dediğim sebepten dolayı erken beyazlatıyor. Annemin saçları 40 yaşında beyazladı, babamın da çok geç beyazladı hala tam beyaz sayılmaz. Buna rağmen saçımda bir kaç tel beyazım var, sebebi 4-5 kez açıcı uygulamam.
baska önerisi olan yokmu bu aksam boya alıcammm :) sarı tonlarında bi renk istiyorum şunuda yapabilirim saçımdakinin hemen hemen aynısı ama bayılıyorum bu renge :))
Bence çok yapay :26:
Fikrin için teşekkür ederim yaşım çok küçük değil 17ayrıca hevesli değilim sarı sacı begeniyorum.
kızLar Şunların ikisini aldım fotomu çekip koyarım bakalım nasıl olucak :)
kimse fikir vermedi ama aldım ani karar verdim ilk defa bakalımm
Canım bu kadar açık saç yerine küllü kumral sana daha çok gider diye düşünüyorum.Örnek istemişsin:
Eki Görüntüle 412528 Eki Görüntüle 412529 Eki Görüntüle 412530 Eki Görüntüle 412531 Eki Görüntüle 412532
17 yaş saç boyamak için küçük bi yaş.saçını sarı yapmak istediğine göre heveslisin işte aradaki fark nedir yani.karar senin tabi istersen yeşil yap senin saçın sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?