Saç Rengi ve Saç Boyama Saç renklerim :)

balköpüğü-karamel sana çok yakışmış sarılarda seni olgun gösteriyor ....
illaki sarı istiyorsun sanırım ama platin röfleyi denedin mi
bir de üstü kumral altı sarı saçı evde kendin nasıl yaptın ??

canım tarcın bakır cok yakısmıs. bende o renge boyatmayı dusunuyorum. hangı marka boyayla boyadın, alt rengı neydı, sonrasında akıp turuncu olma durumu var mı. yardımcı olursan cok sevınırım

Öyleyse yönetime bildir, yoksa ikinci üyelik sanıp üyeliğini kapatabilirler.
Kaba değil eğreti yani emanet durmuş, çünkü yaşın küçük ve sen minyon olduğun için olduğundan küçük gösteren birisin. Doğal rengini beğenmiyorsun sanırım, ben de doğal rengim olan kumralı beğenmem, uç renkleri beğenirim ama bu doğal rengimin bana en yakışan renk olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bu senin için de geçerli.
En azından krepe balyaj veya gölge yöntemiyle aç saç rengini. Bu yöntemlerde geçişler yumuşak olduğu ve güneşte açılmış gibi göründüğü için daha doğal oluyor. Düz sarılar daha yapay ve olduğundan yaşlı gösteriyor kişiyi.

Evet ırsi ama açık renkler ve açıcılar dediğim sebepten dolayı erken beyazlatıyor. Annemin saçları 40 yaşında beyazladı, babamın da çok geç beyazladı hala tam beyaz sayılmaz. Buna rağmen saçımda bir kaç tel beyazım var, sebebi 4-5 kez açıcı uygulamam.

röfleleri çok sevmem canım . ben bütün renkleri evde yaptım onuda şöyle yaptım saçımı bi çizgiye kadar belirledim açıcı sürdüm hep ortalara kadar üstünede kumral boya almıstım onu sürdüm :) sonra yıkadım böyle bişey çıktı :)

açık tonları güsel boyayamışsın.tonlar genelinde yakışmış ama saç kesimin hatalı bence.

güzel boyamamaktan değil onlar boyadıktan 1 ay kadar sonra çekilmiş ressimler doğal haliyle kendi rengini kaybediyo ve akıyo . dediğin gibi saç kesiminde kuaförlerim hep saçma saçma şeyler yaptılar yakında kel bırakcaklar

canım tarcın bakır cok yakısmıs. bende o renge boyatmayı dusunuyorum. hangı marka boyayla boyadın, alt rengı neydı, sonrasında akıp turuncu olma durumu var mı. yardımcı olursan cok sevınırım

tabi yardımcı olurum canım öncelikle teşekkür ederim :) o renk çok güzel bir renk tabiki nevacolor la boyadım alt rengi yeşil gözlü bir fotom vardı ya o renkteydi . bak şimdi ilk boyadığında saçın kızıl oluyo arkadaşlarım bunane olmuş kırmızı baş demişlerdi ama aktıkça yani sıksık yıkarsan bide 3 4 gün geçtimi süper bir renk çıkıyo ortaya :) bayılırsın renge o benim rengime geliyo dur senin için ilk kızıl halinide fotoğraf olarak atıyım güzelim . ya bende gerekmedikçe kuaförde boyamanın anlamı yok . ben 1 kere falan boyattım boyatamazmıydım hep boyatırdım ama kendim boyuyunca daha zevkli oluyo hemde zor bişey değil :) resmi atıcam

Son düzenleme:

benimde annem 40 yasında şimdi beyazlar oldu ve sadece 1kere gölge yaptırdı, babamında öyle ama benim 15,16 yaslarında bi sürü beren saat gibi beyazım vardı saçımı hiç boyatmamıştım henüz babamın halasına çekmişim herlade...bide tabi sonuçta kimyasallar sürüyoruz saçımıza beyazlarda olur saç dökülürde en güzeli kendi saçımız ama merakten boyuyoruz işte

baska önerisi olan yokmu bu aksam boya alıcammm :) sarı tonlarında bi renk istiyorum şunuda yapabilirim saçımdakinin hemen hemen aynısı ama bayılıyorum bu renge :))

kızLar Şunların ikisini aldım fotomu çekip koyarım bakalım nasıl olucak :)
kimse fikir vermedi ama aldım ani karar verdim ilk defa bakalımm

Son düzenleme:
canım belli ki sarı saça çok heveslisin ama ten renginle falan hiç yakışmamış yani.yaşın çok küçük zaten şöyle kumral tonlarına boyayıyp uçlarına yada aralarına sarı balyaj yaparsan daha doğal ve daha güzel olur bence

2. renk harika..bunu tutturan varsa nasıl yapıldığını anlatsın bi zahmet kızlar yaa

kızLar Şunların ikisini aldım fotomu çekip koyarım bakalım nasıl olucak :)
kimse fikir vermedi ama aldım ani karar verdim ilk defa bakalımm

papatya sarısı yada çok açık doğal sarı renklerini dene derim çiğ durmuyor onlar :)

Bunlarıda hemen hemen yaptım canım saçımı boyadım zaten ama değiştirebilirimdee yanii bana belli olmuyo :)

17 yaş saç boyamak için küçük bi yaş.saçını sarı yapmak istediğine göre heveslisin işte aradaki fark nedir yani.karar senin tabi istersen yeşil yap senin saçın sonuçta

saçımı ilk defa boyadığımda zaman benim için bi özentilik heves di ama şimdikiler Heves değil + saçım şuan sarı fotodada gördüğün gibi doğru söylüyosun saç benim saç canım fikrin için teşekkür ederim. :)

Sarı için ne yüz hatların ne tenin nede yaşın müsait
İri görüntüde olmak kadınsı olmak anlamına gelmiyor
Sarı kadınsı bir renk herkes taşıyamaz.
Zaten yüz hatların sert kahve-kumral tonları yakışır
İlla sarı diyorsan daha öncede boyamışsın dipler kumral uçlar sarı o yakışmış
Hatta bence bir tek o yakışmış.
Yapay emanet durmasındansa yakışanı tercih etmek daha mantıklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…