• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Renklerim.. Sizce hangisi daha çok yakışıyor ?

Hangisi

• 1

OY: 26 24,3%
  • 2

OY: 13 12,1%
  • 3

OY: 31 29,0%
  • 4

OY: 10 9,3%
  • 5

OY: 12 11,2%
  • 6

OY: 15 14,0%
  • 7

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    107
ben 3 diyprum çok yakışmış yüzüne ve gözlerinin rengi ortaya çıkmış
ayrıca maşallah çokda güzelsinn balım

Kesinlikle ve kesinlikle 3. foto diyorum! ;))

o kadar kesin mi yaa :) valla aslında en çok siyahın yakıştıgını düşünüyorum , söyleyenlerden de yola çıkarak da, kızılın savunucusu da çok var, şuan zaten bakır kızıl karışımı bişeyim ama siyaha dönesim var

o kadar kesin mi yaa :) valla aslında en çok siyahın yakıştıgını düşünüyorum , söyleyenlerden de yola çıkarak da, kızılın savunucusu da çok var, şuan zaten bakır kızıl karışımı bişeyim ama siyaha dönesim var

Bence de siyah çok yakışmış ama kızıl gözlerini ortaya çıkarmış o yüzden kızılı da söylüyoruz yerimseniben

Bence de siyah çok yakışmış ama kızıl gözlerini ortaya çıkarmış o yüzden kızılı da söylüyoruz yerimseniben

aslında bence o fotodan kaynaklı bir durum, flash gözümün içine içine girmiş siyah da aynı ortamda aynı flash durumuyla çekilse fikirleriniz değişebilir :)

son halim |
-------------- V

Eklentiler

• $DSC04821.jpg
    $DSC04821.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 61
yanlış anlama canım ama ben son halini beğenmedim daha koyu kızıl daha çok yakışmış sana.
ya da denemediysen çikolata kahve veya karamel de yapabilirsin

yanlış anlama canım ama ben son halini beğenmedim daha koyu kızıl daha çok yakışmış sana.
ya da denemediysen çikolata kahve veya karamel de yapabilirsin

aslında ben koyu kızıldan çok daha bir açık hatta kırmızı olsun istiyorum, benimki yakışmaktan çok biraz hevesimi alma meselesi zaten bir süre sonra yine değiştiririm muhtemelen siyaha dönücem, siyahtan sonra açıcılı sarı renk boyadım tam çikolata kahve oldu, onu da baya yakıştırdılar ama zaten asıl saç rengim de kahve tonlarında onun için yıllarca öyleydim zaten bana çok bir değişikmiş gibi gelmedi

ben son halini ve 3 numarayı begendim .son halin ne renk acaba

son halinin pek bir adı yok malesef şöyle anlatayım, siyahtı saçım , içinde açıcı olan çok açık sarı boyadım, çikolata kahve gibi bişey oldu, sonra loreal effasor ile açtım saç rengimi bakırımsı oldu. onun üstüne koleston 0/45 diye özel bir rengi var kırmızı oluyor onu boyadım, ama pek tutmadı sadece diplerim kıpkırmızı oldu, onun üstüne loreal kor ateş kızılı boyadım biraz daha kızıldı, ama yıkayınca çok çabuk akıyo .. onun üstüne de palette radians serisinden kızıl boyadım, sonuç şimdilik bu

bende yeni boyattım acık kızıla alışamadım bazıları yakışmış diyo bazıları yakışmamış diyo kararsızım.tarcın boyuycaktım bulamadım mecbur kuafore gittim simdi kırmızı oldu ben turuncu tonları dasha cok seviyodum kullu koyu kumralla kapatsam mı bilmiyorum.olsa bi resim koycam da

Back