• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengini değiştirmek isteyenler- Siyah saçlar

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
116
49
Konya
bilimsel olarak da açıklanmıştır ki biz kadınlar canımız sıkılınca değişiklik yapmak isteriz ve bir kadının en başta istediği değişiklik ise saçlarıdır…

Kimimiz saç şeklimizle oynarız, kimimiz ise saçlarımızı kestirriz yada uzatırız (postij, kaynak) gibi, kimimiz ise büyük bir cesaret gösterip bu değişim tam olsun beni görenler şok olsun der ve saç rengimizi değişiriz. Ben de bu büyük cesaret gösterip de saç renigin değişmeyi düşünenlerdenim:) Böğürtlen siyahı yapacağım da :):)

Siz sevgili Melek’lerim benim gibi siyah saç düşünüyor iseniz işte tam da size göre bir konu, bu konumuzda siyah saçları ele alıyoruz, buyrun hep birlik de siyah saçın kadın üzerinde ki etkisini öğrenelim :)

Siyah saçlar, her zaman için asil duruşlarını korumuş ve taşıyana zarafet vermiş bir saç rengidir. Siyah Saç Renginin çok fazla alternatifi yoktur. Siyah Saç Rengi kendi başına bir ekoldür her zaman için. Özellikle Saçlarınız sağlıklı ve bakımlı ise o siyah saçların nasıl parladığını, nasıl bir canlılık sergilediğini ve ışıl ışıl görünümünü hepimiz biliriz.
rihanna_778933003.jpg
b3a8cf31b0a03b127540df460e9dcb32.jpg

Back