Saç Bakım Ürünleri saç rengini açan revent kökü

beysa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
10
0
37
Saçın rengini açmak için
Dört çorba kaşığı dövülmüş revent kökünü üç bardak sıcak suda 30 dakika bekletin.Saçlarınızı yıkadıktan sonra bu karışımla durulayın.
bu işlemi yapan veya revent kökü nedir bilen var mı? nette okudum ama bir bilgim yok..

papatyanın saç rengini açtığını biliorum bizzet denedim bide oksijenli su açıo ama revent kökünü bilmiorum papatyaya eminim ama o kesin

bu arada bu uygulama güneşte beklemeden yapılıyomuş güzel olanda bu zaten..sanırım papatya suyu güneşte açıyodu saç rengini..

evet o konuda doğru diosun canım papatya güneşte etki edio güneşsiz az bi etki oluo ama güneş gibi 100% verim alamıosun haklısın revent kökü nü bilmiorum biraz önce aktara gittim bikaç bişiler aldım iksir hazırlıcam kaydirigubbakcemile3 ama revent kökünü sormadım bidahakine artık onuda denicem iksirimi hazrılıyımm hahaha

ahh cnm yaa keşke sorsaydın..ben çok üşeniyorum dışarı çıkamaya:1no2:
hadi sana kolay gelsin o zmn iyi iksirlenmeler :lepi:

tmm bebeiiim onuda soracamm merak etmeee gelişmeleri yazcam doğal olan bitkisel olan hereye yeşil ışık benden sağlığımız için zararı olmazz eminimkaydirigubbakcemile5

tamam canımcım bende gidersem ve yaparsam gelişmeleri yazarım..

Ravent bu revent diil ya osmanlıca ayrıca

böyle bir kök hiç duymadım ama limon suyu da saç açıyormuş, bir kere denedim yalnız, güneşte durmadığım için pek sonuç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…