• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengimin ilk günki gibi olması

aysunsur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
2
0
36
Malatya
merhaba arkadaşlar bu benim ilk sitem ilk üyeliğim kısaca birçok ilkim malumunuz kullandıgım şampuanlar saç kremleri bakım kremleri serumlar vs vs benim saçlarımı hep koyulaştırdılar annem hep der sen dogdugunda 7-8 yaşlarına kadar saçların hep altın sarısıydı diye şimdiyse böyle koyu kahve çok koyu kahve acaba annemin dediği benimde hep resimlerden hatırladıgım saç rengime ulaşmamın bir yolu varmı hiç boya kullanmadım saçıma bunuda belirtiyim.. bir fikir verebilirseniz çok sevinirim...

kullandıgın urunler değil vucudunun fazla melanin salgılamasından saçın koyulaşır . bunuda durduramazsın .

Son düzenleme:
Bir çok insanın karşılaştığı bir durum bu, kullandığın ürünlerle alakası yok.
Saçlarının yansıması sarı mı yani güneşte sarı sarı parlıyor mu? Eğer öyleyse papatya suyunu dene az da olsa açabilir saçlarını, ışıltısını artırır saçlarının. Bi de papatya özlü şampuan edin bi tane. O da sarartıyor saçları. Denenmiştir... :82:

güneşte sarı sarı parlıyor denize girip çıkınca güneşlenince bir ay sahil kesiminde kalsam açılıyor rengi bir ay sonra yine aynı koyulaşıyor anlamadımki ...papatyayı deneyecegim umarım işe yarar saçlarım ilk anki gibi olsunn...:21:

kızlar ben bugün alman papatyası aldım haftaya tatile gideceğim orda kullanmak için aktar içinezerdaçalda koy dedi ayrıca sanki zeytin yağıdamı koyuyorlardı içine öyle bişey görmüştüm sanki ama bulamadım sizce nasıl yapmalıyım zeytin yağını içine koyup benmari usulü kaynatıpmı kullanmalıyım yoksa papatya ve zerdaçalı kaynatıp içine 1 kapak zeytin yağımı koymalıyım lütfennn yardımmmm

kızlar ben bugün alman papatyası aldım haftaya tatile gideceğim orda kullanmak için aktar içinezerdaçalda koy dedi ayrıca sanki zeytin yağıdamı koyuyorlardı içine öyle bişey görmüştüm sanki ama bulamadım sizce nasıl yapmalıyım zeytin yağını içine koyup benmari usulü kaynatıpmı kullanmalıyım yoksa papatya ve zerdaçalı kaynatıp içine 1 kapak zeytin yağımı koymalıyım lütfennn yardımmmm

canım zeytin yağı koyarsan nasıl arındıracaksın onu denize gittiğinde? zeytin yağı koyma bence. zerdeçal koyabilirsin, sarı renk verir zerdeçal da...

canım zeytin yağı koyarsan nasıl arındıracaksın onu denize gittiğinde? zeytin yağı koyma bence. zerdeçal koyabilirsin, sarı renk verir zerdeçal da...

peki canım ama sanki bi başlık altındada kızlar zeytin yağı ve papatyadan bahsetmişlerde papatya aşırı kurutuyormuş çünkü benimde zaten kuru oyüzdende kafam karıştı oda hangi başlık altındaydıki unuttum bulamıyorumda tavsiyen içinde teşekkür ederim canım

Back