Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi nasıl düzeltirim?

valla son derece haklısın arkadaşım ama şuda bir gerçekki kuaförlerde marketteki markalardan kullanıyor bir çoğu

bılmıyorum canım ya kuaforden de cektım market boyalarınndan da..ne renk boyadıysam katologtakınden farklı cıktı..en ıyısı hıc oynamıcaksın dogal halıne bırakacaksın yada dıbınden kestırceksın

canım hadi hayırlısı korkma ya inşallah kötü olmaz ne renkti saçın ve hangi boyayı aldın

Koyu kumral aldım canım. Saçlarım da açık kumraldı.
Çok şükür güzel oldu...yani en azından ben çok beğendim...
Dur bakalım bir de gün ışığında görelim yarın sabah :)
Şimdilik iyi gibi...

sakın kendin kızıla veye siyaha boyayım deme arkadaşım çok kötü olur saçların hem kızıldan ve siyahtan kolay kolay başka renge dönülmüyor.hem çok yıpranır.illada yapacaksan kaliteli bi boya al.kızıla boyatırsan çok pişman olursun iş işten geçmiş olur benden söylemesi.

sağol arkadaşım bir süre el sürmiycem artık

ohhhh sevindim canım yaaa...

gece hep seni düşündüm inan

Sağol canım benim, bugün de gören herkes beğendi sağolsunlar.
Ama benim şansım neredeyse 1 yıldır hiç boya yapmamış olmam ve koyu bir renk tercih etmem oldu galiba. Ama var ya canım çıktı boyayana kadar. Zaten saç uzun, bi de gür ve dalgalı. Dışarıdan biri beni seyretseydi kafama bir yaratık konmuş, ben de ondan kurtulmaya çalışıyorum sanırdı...

ah kızlar biz niye böyleyiz yaa.bende faciadan döndüm geçen gün.dayaklıkım valla.geçen bayram gül gibi röfleli saçımı simsiyah yaptım ve 15 gün öncesine kadar kullandım.sonra açma istegim geldi ve açıcı yaptım.sonra dipler çok acık oldu uçlar kızılkafamçokkarıştıküllü kumral yaptım kızıllıgı alsın diye biraz iyi oldu derken yıkayınca yine bi felaket oldu.yine iki kutu açıcı aldım bi görseniz felaket ötesiydi.diplerim iyice sapsarı oldu dip dedigimde 5-6 cm var yani.naapsam diye dündüm tek çare uçları neyse ona boyamak dedim çünkü açmaya calışsam daha beter olurdu.sonra koyu yakut rengi aldım heryeri aynı oldu çok şükür.anlayacagınız acayım derken kızıl oldum yani.ama memnunum şimdi.bıraktım kendi haline.ama kuaförde yaptırsaydım daha az para harcardım yani.:teytey:

bence kuaföre git sacını syaha boyat esmer tene cok güzel gider.. boyattıktan sonra da şampuanına çamterabentin dök bu şeklde kullan.. saçların gür olsun falan diye..

tatlım yorumları okuyamadım ama sana şunu söyliym
1.kesinlikle hemen boyama en az üç hafta sabret
saçlarını mahvedersin
2.siyah yaparsan saçların kömürden daha koyu bi siyah olur
siyah rengi elde etmek için sana kollestonun 4/0 ını tavsiye ederim koyu kahve diye geçiyo çok da doğal duruyo sakın sakın siyah yapma
inşallah işine yarar canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…