Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi nasıl düzeltirim?

shoksheker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
507
6
96
İstanbul
kızlar mehaba nolur bana yardım edin halimden hiç memnun değilim çünkü...

öncelikle saçımın doğal rengi koyu kahve ve uçlarda daha önce boyattığım soğan kabuğu rengi gibi bir renk vardı ben gittim açık küllü kumral aldım kendim boyadım pek hoşuma gitmedi kahve ile turuncu arası bişey oldu (bu arada esmer tenliyim) 1 gün sonra gittim biraz daha açılırsa istediğim renk olur diye açık küllü sarı aldım gelin görünki kendi saçım olan yerler çok garip bir turuncu oldu diğer yerler idare eder. açarmı bilmiyırum ama inanın çok pişman oldum boyadığıma...

şimdi ben napiim?
kızıl veya siyah denesem daha betermi olur
yoksa bir süre bekliimmi

yardımcı olurmusunuz???

bence bi kuaföre git canım Yine kendin yaparsan büsbütün kötü olabilir Ama belki siyah deneyebilirsin

bence bi kuaföre git canım Yine kendin yaparsan büsbütün kötü olabilir Ama belki siyah deneyebilirsin

ya ne bilim canım hiç kendim boyamamıştım aslında hep kuaföre giderdim ama saçlarım çok uzun ve gür olduğu için biraz mliyetli oluyor o yüzden evde deniyim dedim ne bilim ben yaaaaa

cnm benim çok geçmiş olsunn bana kalırsa saçını biras dinlendir kendine gelsin derimm çünkü sürekli boyarsan saç derin nefes alamayabilir dökülebilir biras bekle daha sonraa kuaföre git bence yine de sen bilirsinn...

ya ne bilim canım hiç kendim boyamamıştım aslında hep kuaföre giderdim ama saçlarım çok uzun ve gür olduğu için biraz mliyetli oluyor o yüzden evde deniyim dedim ne bilim ben yaaaaa

uzun bır sure bekle. saçını ard arda boyamışşın çünkü .dinlendir saçını. ve daha sonra loreal exelence 6.1 koyu kullu kumral rengiyle boya. saçın ne koyu olur nede açık olur. ancak bu şekilde saçındakı alacalığı yok etmış olursun.dipler uçlar farklı renk dedin çünkü. ve sakın sıyaha veya kızıla boyatma .çok pişman olursun ve esmer tenliyim dıyorsun.kendine kastin yoksa bu sıyah ve kızıl renginden uzak dur

canım bence 1 hafta bekle saçlarını dinlendir yoksa rengini düzelteyim derken saçının kalitesini bozar tülerik saçla gezmek zorunda kalırsın.boyayacağın zamanda koyu renk tercih et,neticede saçların azda olsa yıpranmıştır,koyu renk yıpranan saçlarını kamufle eder.

Ya ben de tam bugün gideyim de evde ilk defa kendim boyayayım diyordum.
Saçlarım çok uzun ve gür arkadaşım, tıpkı seninki gibi. Maaşımın yarısını kuaföre yatırmak zoruma gidiyor valla. Ama şimdi sen böyle deyince de korktum be ya.
Beceremem mi ki acaba? Bozar mıyım? Kendi rengine yakın bi renkle boyasam olmaz mı ki?

valla açıkçası ben tövbe ettim canım ya bi daha boyamıycam! yada kuaförde boyatıcam hoş bazen onlarda istediğin regngi tutturamıyolar ya.....

geçen sene omuzlarımdaydı 100 ytl vermiştim şimdi nerdeyse kalçama geliyor 200 ytl isterler heralde diye düşünüyorum

canlarım çok teşekkür ederim gerçi boyayalı 1 hafta oluyor 15 gün sonrada tatile gidicez bekliyeyim mi yani şimdi
tabii hele ki tatile gideceksen mutlaka bekle,güneş saçlarını iyice açacaktır,boyayıp gidersen yine açılacak.dönüşünde boyarsın canım.iyi tatiller.

İşte aynı benim de kalçamda gülüm ya. 180 lira fiyat verdiler...dip boya da 70!
10 liraya da boyayan yerler var biliyorum ama rezil ediyorlar saçları işte biliyorsundur.
Bu kadar uzatana kadar ne uğraştım ettim şimdi gidip de yakmak da istemiyorum ucuz boyalarla.
Ama cesaretim de kırıldı kız senden sonra :) Bohuuuuuuu

Tatilde iyice açılır boya
tatile git gel ve kuaföre git
daha fazla uğraşma zaten çok işlem görmüş saçların incelir ve yanar
parana kıy bence a.s.

bilmemmi canım yaaa..

iki kez boyadım kolestonla 2 şer kutudan 40 lira verdim ama değse bari....:1no2:

Shoksheker...valla yaa bismillah deyip boyadım saçımı...şu anda yıkamadım daha bekliyorum. Birazkoyu oldu sanki gibime geliyor ya....dur bakalım yıkayınca ne çıkacak meydane.

Korkuyorummmm..... :1no2:

turunculuk varsa kullu renkler kullanarak kapatabılırsın
ama unutmamak gerekır kı boya boyayı asla acmaz
dun sıkayetle ılgılı bı sıtede bı markanın boya sıkayetlerını okudum ve sok oldum
hatunlar karamel almıs sımsıyah yapmıs kafalarını
yada acık kumral almıs aynı sekılde sımsıyah cıkmıs
evde boyanan boyalarında nası yapacagı bellı olmuyo
mantıken dusunmek gerekırse kuafore boyatmak daha mantıklı
dusunun
bı boya alıyoruz sacımız uzun mısal..
ıkı kutusu en kotu 15 den 30 edıyo
sonra begenmıyoruz baska renkler cıkıyo
tekrar boyuyoruz aynı sekılde 30 daha gıdıyo ettı 60
ee bunlara artı olarak bozulan psıkolojımız kırılan saclarımız da yanına kalıyo
bende yarın boyatacagım ıkı gundur dusunuyorum kuaforemı gıtsem market boyası mı alsam dıe
ama okudugum sıkayetlerden sonra ve yaptıgım hesabımdan sonra kuafore gıtmeye karar verdım
sac bu sakaya gelmez uc bes kurus fazla verılsın ama guzel olsun
kı orta boy bı sacı 60 ytl ye tek rengını boyuyorlar

Shoksheker...valla yaa bismillah deyip boyadım saçımı...şu anda yıkamadım daha bekliyorum. Birazkoyu oldu sanki gibime geliyor ya....dur bakalım yıkayınca ne çıkacak meydane.

Korkuyorummmm..... :1no2:

canım hadi hayırlısı korkma ya inşallah kötü olmaz ne renkti saçın ve hangi boyayı aldın

valla son derece haklısın arkadaşım ama şuda bir gerçekki kuaförlerde marketteki markalardan kullanıyor bir çoğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…