• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi açtım hüsrana uğradım

Turuncu saçlarımı sarı yapmak istiyorum diye bir başlık açmıştım orada palette yogun renk acıcı kullanmam önerildi kullandım.
Pazartesi aldım, kullandım ve tam 45 dakika bekleyip yıkadım.
Sonuç mu büyük bir hüsran saçlarım iğrenç daha da turuncu olmuştu ertesi gün okula bile gidemedim.
Salı günü kuaföre gittim ancak koyu bir renk kapatır dedi ve uyguladı saçım şuan siyah turunculuklar gitti...
Fakat benim aklım hala sarıda bu saatten sonra nasıl sarı olabilir benim saçım? :/

açıcıyla açtıktan sonra istediğin rengi uygulayabilirdin ablamın saçları koyuydu açıcı aldık turuncu oldu tabiki ertesi gün açık kumral istiyodu ona boyadık oldu zaten devam edincede bişi kalmıyo yoluna girerdi

kuaförün koyu kumrala boyamasına gerek yoktu ki,nasıl kuaför oluyo ki bunlar.zaten saçının rengi açılmış biraz,küllü kumrala boyasa tutardı,bazı markaların küllü kumralı açılmış saçın üzerinde fazla koyuluk yapmadan turuncuları kapatmaya yetiyor.aynı şeyi bende yaşadım ama paniğe kapılmadım kuaföre de gitmedim,gittim küllü kumral aldım bitane sürdüm saçıma,zamanla bir ton açığını,bir ton açığını boyarken istediğim rengi buldum

Cok kalıtelı bır kuafordu nasıl boyle bır sey oldu bılmıyorum ozellıkle acık renk ıstedım olmaz dedı :/
Sımdı bır daha acıcı kullanamam baska bır kuaforde sarı yaptırcam galıba ama cok yıpranır mı sacım bılmıyorum.s

ama arkadaşın amacı sarı yapmaktı
ve önceki konusunuda okudum orda turuncu olabilir ve olursa tekrar açıcı kullanırsın diyede yazmışım
sadece neden arkadaşlar boyayınca uçlarda ortalarda ve diplerde ayrı tonlar meydana geliyor onu anlamıyorum ben
ben kaç kere boyadım bu problemi yaşamadıcidden çok üzüldüm durumuna arkadaşın
ben olsam tekrar açardım
çünkü amaç sarı renkti

evet kademe kademe açmak gerekiyor bir defada açılmadı benim saçımda..kuaförde koyu yapmış arkadaşımız sarı istiyor:31:

arkadaşların dediği gibi kademe kademe hallolur,üzülme.bir arkadaşımın saçlarını açtık,açıcıyı kullandıktan sonra defalarca kez boyadık(1 hafta içinde) çünkü açıcıdan sonra boya biraz inat ediyor tutmuyor istenilen rengi.ama saçlarına pek bişey olmadı.yani öyle hemen yıpranmaz,endişelenme,ama sen yinede saçlarına bakım uygula sık sık.

Kızlar sarı değilde açık kumral yaptırsam genede cok mu yıpranır :/

kendin evde kumral yapmaya çalışırsan gene turunculaşır
kuaföre gidersen sarı yaptırmak için yanabilir
sen çok güzel yapmıştın açıcıyla
bi kere daha açıcı yapar sarıya boyardın olur biterdi
ben sana taaa o zamandan söyledim
ama kuaföre gitmen hata oldu canım

kendin evde kumral yapmaya çalışırsan gene turunculaşır
kuaföre gidersen sarı yaptırmak için yanabilir
sen çok güzel yapmıştın açıcıyla
bi kere daha açıcı yapar sarıya boyardın olur biterdi
ben sana taaa o zamandan söyledim
ama kuaföre gitmen hata oldu canım

evde denemem bir daha zaten ama açıcı kullandıgımda saçımın her yeri ayrı bir renk olduğu için bunun düzelmesi lazımdı kuaförde koyu kumral sürdü ve siyaha yakın bir renk oldu malesef.

kuaföre gidersende direk sarı isteme
çünkü şuan ki tonun koyu
yüksek volüm kullanıp yakarlar saçını
ama kumral olabilir

Hatırlıyorum o konuyu

Konuna yazdığım yazıyı alıntıladım
Keşke böyle yapsaydın birkaç ayda kurtulurdun
Şimdi siyahtan dönmek çook zor
Açıcı zaten saçları turuncu açar
Bilmeden açıcı kullanmak çok yanlış ben yıllardır saç konusunda tecrubeliyim hala açıcı kullanmaya çekinirim
Kötü olmuş durumun :31:

mrhbaaa sacımın dıbını acmakk ıstyrummm saclarım roflelıı suanda ama dıbım geldıı :( ve nasıl byycam blmyrumm kuafore gtmektendeee sıkıldımm cokk kendı kuaforumde meslegı bıraktı acıkcası baska kuafore gtmeyede korkuyrum sanırım bıraz yardımmcı olursanız cokk sevınırımmm

turuncu saçlarımı sarı yapmak istiyorum diye bir başlık açmıştım orada palette yogun renk acıcı kullanmam önerildi kullandım.
Pazartesi aldım, kullandım ve tam 45 dakika bekleyip yıkadım.
Sonuç mu büyük bir hüsran saçlarım iğrenç daha da turuncu olmuştu ertesi gün okula bile gidemedim.
Salı günü kuaföre gittim ancak koyu bir renk kapatır dedi ve uyguladı saçım şuan siyah turunculuklar gitti...
Fakat benim aklım hala sarıda bu saatten sonra nasıl sarı olabilir benim saçım? :/

bıraz bekle bu sac rengını kullan sora loreal matrıx boya sıklıcıyı al kuafore gıt uygulasın sacını ıyıce acsın...mrk etme sacına bısı olmuo ardından sacını ıstedıgın renge boya...ve sonucunu bızle paylaş :):)

cok kalıtelı bır kuafordu nasıl boyle bır sey oldu bılmıyorum ozellıkle acık renk ıstedım olmaz dedı :/
sımdı bır daha acıcı kullanamam baska bır kuaforde sarı yaptırcam galıba ama cok yıpranır mı sacım bılmıyorum.s

kesınıkle oryal kullanma sacını kaybedersın...loreal matrıx boya acıcı kullan hıc bısı olmaz saclarına

Back