- Konu Sahibi Disikanarya
-
hayatım niye kuaföre gittin niye siyah yaptırdın
bikere daha açardın aynı açıcıyla zaten o zamanda söylemiştim
sarı başka türlü elde edilmez ben değil kime sorarsan sor bu böyledir
şimdi siyahtan nasıl dönüceksin
hay allahım ya
Konuna yazdığım yazıyı alıntıladımKeşke belirli aralıklarla küllü yapsaydın şimdiye kadar iyice azalmıştı
6.1 gibi koyu bir küllü kumrala boya
Boyanın içine de igora 0.22 turuncu azaltıcı ekle
Birkaç kere bu şekilde boya kurtulursun
Hatırlıyorum o konuyu
Konuna yazdığım yazıyı alıntıladım
Keşke böyle yapsaydın birkaç ayda kurtulurdun
Şimdi siyahtan dönmek çook zor
Açıcı zaten saçları turuncu açar
Bilmeden açıcı kullanmak çok yanlış ben yıllardır saç konusunda tecrubeliyim hala açıcı kullanmaya çekinirim
Kötü olmuş durumun
Turuncu saçlarımı sarı yapmak istiyorum diye bir başlık açmıştım orada palette yogun renk acıcı kullanmam önerildi kullandım.
Pazartesi aldım, kullandım ve tam 45 dakika bekleyip yıkadım.
Sonuç mu büyük bir hüsran saçlarım iğrenç daha da turuncu olmuştu ertesi gün okula bile gidemedim.
Salı günü kuaföre gittim ancak koyu bir renk kapatır dedi ve uyguladı saçım şuan siyah turunculuklar gitti...
Fakat benim aklım hala sarıda bu saatten sonra nasıl sarı olabilir benim saçım? :/
canım sende benim gibi turuncu zede olmuşun.... ben sana kendi uyguladığım bi deneyimi söyleyim sakın açıcı kullanma sadece markasına güvendiğin boyaını açık küllü kumralını kullan ben böyle açtım zamanla yavaş yavaş saç rengin açılıyor hemde turunculaşma olmadan küllüler genelde turunculaşma yapmaz sonra istediğin rengi kolaylıkla üzerine uygula mesela ginede küllü sarı gibi.......garanti olsun turunu olmasın hep küllü renkler kullan...
ama arkadaşın amacı sarı yapmaktı
ve önceki konusunuda okudum orda turuncu olabilir ve olursa tekrar açıcı kullanırsın diyede yazmışım
sadece neden arkadaşlar boyayınca uçlarda ortalarda ve diplerde ayrı tonlar meydana geliyor onu anlamıyorum ben
ben kaç kere boyadım bu problemi yaşamadıcidden çok üzüldüm durumuna arkadaşın
ben olsam tekrar açardım
çünkü amaç sarı renkti
Sımdı sacımı tekrar acarsam gene turunculuklar cıkıcak sonra gene acmak zorunda kalıcam ve belkı bır kere daha...
Baska bır yolu yok mu :/ kuaforde yaptırcam en kotu...
Ama en az hasarla nasıl kurtulurum? Cok acık bır sarıda ıstemıyorum cunku bugday tenlıyım.
beyaz sabun varya hani duşta kullanılan büyüklerden o bayabi rengi açıyor akıtıyor
Kuaför koyu kumral yaptı fakat siyah oldu o yüzden siyah dedim...
Saçımı 1 ay gibi bir süre dinlendirmek istiyorum ama sonra ne yapacağımı bilmiyorum.
Doğal saç rengim koyu kahveydi şuan saçım ondan bile koyu boğuluyorum resmen.
Ben kuaförden sarı kumral tonları istedim ama olmaz dedi saçımda siyah oldu böyle, bir ay dinlendirdikten sonra kuaföre mi açtırsam yoksa bir ay içinde doğal yöntemler mi kullansam biraz akması için...
Ve ne yapsam akar, akıncada alttan turunculuk cıkmasından korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum.
Pekı canım sıyah boyayı akıtınca alttan turunculuklar cıkar mı gene ? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?