Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi açtım hüsrana uğradım

Disikanarya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
127
0
46
İstanbul
Turuncu saçlarımı sarı yapmak istiyorum diye bir başlık açmıştım orada palette yogun renk acıcı kullanmam önerildi kullandım.
Pazartesi aldım, kullandım ve tam 45 dakika bekleyip yıkadım.
Sonuç mu büyük bir hüsran saçlarım iğrenç daha da turuncu olmuştu ertesi gün okula bile gidemedim.
Salı günü kuaföre gittim ancak koyu bir renk kapatır dedi ve uyguladı saçım şuan siyah turunculuklar gitti...
Fakat benim aklım hala sarıda bu saatten sonra nasıl sarı olabilir benim saçım? :/

hayatım niye kuaföre gittin niye siyah yaptırdın
bikere daha açardın aynı açıcıyla zaten o zamanda söylemiştim
sarı başka türlü elde edilmez ben değil kime sorarsan sor bu böyledir
şimdi siyahtan nasıl dönüceksin
hay allahım ya

canım saç rengim dipte ortalarda ve uçlarda ap ayrı renkler olmuştu mecbur kaldım :/

Hatırlıyorum o konuyu

Konuna yazdığım yazıyı alıntıladım
Keşke böyle yapsaydın birkaç ayda kurtulurdun
Şimdi siyahtan dönmek çook zor
Açıcı zaten saçları turuncu açar
Bilmeden açıcı kullanmak çok yanlış ben yıllardır saç konusunda tecrubeliyim hala açıcı kullanmaya çekinirim
Kötü olmuş durumun

ama arkadaşın amacı sarı yapmaktı
ve önceki konusunuda okudum orda turuncu olabilir ve olursa tekrar açıcı kullanırsın diyede yazmışım
sadece neden arkadaşlar boyayınca uçlarda ortalarda ve diplerde ayrı tonlar meydana geliyor onu anlamıyorum ben
ben kaç kere boyadım bu problemi yaşamadıcidden çok üzüldüm durumuna arkadaşın
ben olsam tekrar açardım
çünkü amaç sarı renkti

Sımdı sacımı tekrar acarsam gene turunculuklar cıkıcak sonra gene acmak zorunda kalıcam ve belkı bır kere daha...
Baska bır yolu yok mu :/ kuaforde yaptırcam en kotu...
Ama en az hasarla nasıl kurtulurum? Cok acık bır sarıda ıstemıyorum cunku bugday tenlıyım.

canım sende benim gibi turuncu zede olmuşun.... ben sana kendi uyguladığım bi deneyimi söyleyim sakın açıcı kullanma sadece markasına güvendiğin boyaını açık küllü kumralını kullan ben böyle açtım zamanla yavaş yavaş saç rengin açılıyor hemde turunculaşma olmadan küllüler genelde turunculaşma yapmaz sonra istediğin rengi kolaylıkla üzerine uygula mesela ginede küllü sarı gibi.......garanti olsun turunu olmasın hep küllü renkler kullan...

canım ama siyah var saçımda siyahın üstüne küllü sarı v.s tutmaz ki .s

Kızıllıklardan kurtulduktan sonra kumraldan sarıya dönmek zor değil
Önemli olan kızıl yansımaları gidermek ben de sarıya dönmek istiyorum
Ama kızıllarım çok fazla şimdi 6.1 + mavi boyayı karıştırıp boyayacağım
Kızıllıklar gidince de sarıya dönerim

Güvenilir bir kuaföre gidin tek seferde açar
Ama yanma-yıpranma hatta kopma olabilir garantisi yok
Siyahtan ya uzun vadede dönebilirsin benim yaptığım gibi
Ya da açıcıyla dönebilirsin
Ben gidip kuaföre sorduğumda siyah saçlarımı açmak için 2 işlem uygulayacağını söyledi
Bir kere açarım olmadı volümü yükseltip öyle açarım dedi korktum yaptırmadım
Şimdi yavaş yavaş dönmeye çalışıyorum

bitanem sen saçını biraz dinlendir... çok yıpranır yoksa..... sonra ya iyi bi kuaföre git yada benim gibi yavaş yavaş aç rengini bu arada saçının boyası biraz akar sana kolaylık olur şimdi yapma çok zarar görür biraz zaman.....

kuaförde neden siyah yapıyor ki
ton farklılıkları varsa sarıylada çözer işi
sonuçta kuaför değilmi bu,işin profesyoneli değilmi bu insanlar?
sarı yapabilirdi pekala boyayı saçta tutma sürelerini ayarlayarak
sanki biz evde kendimiz siyah yapmayı bilmiyoruz
çok kızıyorum çok...

Kuaför ciddi ciddi siyah mi yapti saclarini?
Saka mi bu?
Sari renk elde etmek icin turuncuya kadar acilmis bir saci kuaför siyah yapmaz yapamaz ya sacmalik.. Koyu kumral ya da kumral sürmüs olmasin saclarina, ilk boyandiginda koyu tutar bu renkler ve zamanla akar merak etme..
Eger gercekten siyaha boyadiysa kuaförlügünden süphe ederim ben bu arkadasin...

sonra işin gücün yok o siyahı açmak için uğraş boşu boşuna saçı yıpratıcak bende anlamadım neden hemen siyah yapmış

Kuaför koyu kumral yaptı fakat siyah oldu o yüzden siyah dedim...
Saçımı 1 ay gibi bir süre dinlendirmek istiyorum ama sonra ne yapacağımı bilmiyorum.
Doğal saç rengim koyu kahveydi şuan saçım ondan bile koyu boğuluyorum resmen.
Ben kuaförden sarı kumral tonları istedim ama olmaz dedi saçımda siyah oldu böyle, bir ay dinlendirdikten sonra kuaföre mi açtırsam yoksa bir ay içinde doğal yöntemler mi kullansam biraz akması için...
Ve ne yapsam akar, akıncada alttan turunculuk cıkmasından korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

Pekı canım sıyah boyayı akıtınca alttan turunculuklar cıkar mı gene ? :/

Koyu kumral yaptıysa renk zamanla oturur yıkandıkça açılır
Bence siyah olmamıştır koyu kumral siyah gibi olmaz asla
Bence sana çok koyu geldiği için siyah diyorsun
Akınca mutlaka turunculuklar çıkacak bilesin
Beyaz sabunla ben de akıttım turuncu yansımalar yaparak solduruyor rengi
Konuma bak istersen ben siyahtan kurtulmak için neler yaptığımı ayrıntılı yazdım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-siyahtan-acicisiz-donme-maceram-resimli.html

kuaförün koyu kumrala boyamasına gerek yoktu ki,nasıl kuaför oluyo ki bunlar.zaten saçının rengi açılmış biraz,küllü kumrala boyasa tutardı,bazı markaların küllü kumralı açılmış saçın üzerinde fazla koyuluk yapmadan turuncuları kapatmaya yetiyor.aynı şeyi bende yaşadım ama paniğe kapılmadım kuaföre de gitmedim,gittim küllü kumral aldım bitane sürdüm saçıma,zamanla bir ton açığını,bir ton açığını boyarken istediğim rengi buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…