walla aynı istediğim gibi olucağını bilsem düşünürüm bide uzun saçlarım yaaa Allah bilir kaç para isterler?bilmiyorumkismile o kadar para vermeye de içim razı olmuyo,zaten şu ara veremem off keşke kendimiz yapabilsek demi ne güzel olur
kızlar benim saçım yeşermiş meğersem koleston 7.77 ışıltılı kahve yap diye öneride bulundular bi kuför sitesinde ne yapayım yaaa çok kararsız kaldım.küllü renklere boyamayı bırak bi süre dediler....ne yapsam yaa çok kararsız kaldım
aynı durumu bende yaşasım yalnız şuna emin ol sadece kumralı boyadığın sürece küllü olsada olmasada farketmez yeşil renkten kurtulamazsın bende buyüzden rengini dğiştirim yıkadıkça daha yeşil olucak eğer illede kumral diyorsan kumralın içine çikolata karameli karıştır yarı yarıya kullan doğal bir saç rengi oluyor ben bunu castinle yapmıştım hem beğenmezsen çabuk akıtabilirsin resmindeki renge yakın ama kumral illaki yeşil oluyor bundan kaçış yok
Bence bu durum için cila denen şeyi yaptırıp o yesillerden bakırlardan kurtulabılırsın ama kendın yapabılecegını sanmıyorum,ben bugun kuaföre gittim tam ıstedgm renk oldu gerek kalmadı cılaya ama gecmıs senelerde kızıllık bakırlık yesıllık oldugunda rengı notrlemek ve oturtturmak ıcın cıla yapıyorlardı ve renk ıstedgm sevıyeye gelıyordu?bır sor ıstersen cevrene..