Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengimdeki bakır rengini kırmak için napabilirim?

minish 21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
826
6
96
Bursa

kızlar resimde gördüğünüz gibi saçlarım tuhak bi renk oldu bu akşam gönünüşü bide güneşte görünüşü var ki of off:1no2: çok kötü bi bakırlık rengi var içinde hiç sevemedim...ben kumral saçlarımı önce ultra açıcı doğal kahveye boyadım resmen çingene gibi oldu bide turunculaştırmadan açıcaktı güya...hemen ertesi günü 7.0 kumrala boyadım o da pek işe yaramadı... biraz zaman geçince de 7.1 küllü kumrala boyadım kızıllık gitsin diye sonuç bu renk işte .istediğim tatlı ,turuncu olmayan küllü kumral rengini elde edemedim malesef,sizce koyu küllü kumrala boyayıp kapatayımmı tamamen yoksa açık küllü kumralla içindeki turuncumsu rengi yok etme şansım var mı hala??? CADIARZU

değişik bir renk olmuş. koyu küllü kumralda saç rengin koyulur ama çok gzl bir renk olur. bu arada bende turuncumsu kızıllıktan kurtulmak için küllü kumrala boyamıştım saçım hiç olmadığı kadar kızılımsı duruyor güneşte, gölgedeyse koyu :S kurtulamayacağım sanırım kızıllıktan.

koyu küllü kumraldan başka dönüşü yok koyu küllü yıkandıkça açılıra.s birkaç boya sonra renk yerine oturur

turuncumsu kızıllık benimde en gıcık olduğum renk diyebilirimÇok üzgünüm çoook bi kere kolestonun 7.1 küllü kumralı kesinlikle turunculuğu değiştirmiyo malesef off nerden de bulaştım yaa artık kafayı bozdum valla boyalarla ne yapsam bilemiyorum
fisfisfis

slm minish :))
senle aynı durumdayız sanırım sırnaşık şey
benimde saçımda bakırlık ve turuncluk var çok sinir bozucu
bende 7.1 ile boyamak istiyorum ardarda birkaç kez boyucam birkaç gün arayla =)
bence koyu küllü kumral yapma çok koyu oluyor diye duydum sonra açmak için yine uğraşmak lazım. bence birkez daha 7.1 dene derim ^^ ne kadar çok renk deiştirirsek o kadar çok renk oluyor kafamızda lol birini birkaç denemek lazım diye düşünüyorum :))
bende öyle yapıcam 7.1 denicem tekrardan sonuçları yazarım ^_^

canım sen bilirsin tabi ama 7.1 çok hafif açıyo ama o kızıllığı turunculuğu asla geçirmiyo.bişey değişceğini sanmıyorum o yüzden,bi yandan da koyu küllü kumral çok koyu yapar diye de düşünüyorum.o kadar koyu bi renk de istemiyorum...ne yapsam bilmiyorum yaaaaa...çok kararsız kaldım

koyu küllü kumral koyu yapar saçını bence, senin zaten o kadar açık değil birde bunun üstüne koyu yaparsan bayağ bir koyu olur gibime oluyor >.<
8.1 yada 7.1 arasında kaldım bende ikisinden birini denicem birkaç kez bakalım =D ben hiç denemedim 7.1 i eğer öyleyse 8.1 ile deneyeyim,senden önce yaparsam sonuçları yazarım buraya :))

50 mesaj olunca galiba resim konuyor deneyeceğim başka siteden koymayı =] umarım olur -___-
evet açık küllü kumral oluyor ilk boyamada çok az açar.ama bakırlığı alır birdaha ki boyamada açmaya başlar.dediğim gibi devamlı kullansak aynı boyayı rengi oturur açarda ^^

allah allah boylarını bozdular naptılar 7.1 ın kızılıgı alması lazım :/ olmadı 6.1 ile boya saçların şimdiki halinden daha koyu olur ama en azından kızıllık gider diye dusunuyorum

küllü kumral bende bakırlığı hiçmi hiç kapatmadı hatta kızıl yaptı kötü bir renk oldu . koyu küllü kumral nasıl olur bilemiyorum ama koyu kumrala boyadığımda siyaha yakın bir renk olmuştu, gayette güzel bir renk bence. birde koyudan dönemem diye düşünme koyu kumrala boya ztn ilk yıkamada rengi değişecek göreceksin sevmezsen tekrarlamazsın .

aynen bende de kapatmadı canım küllü renkler kapatır diyolar ama bende geçerli olmadı bu kural...koyu kumral da siyaha dönük olup ifademi çok sert yapar diye korkuyorum.beyaz tenliyim kapkara saçlarım olur diye de korkuyorum ama akıp açılırsa belki ortasını tutturmuş olabilirim o zaman

allah allah boylarını bozdular naptılar 7.1 ın kızılıgı alması lazım :/ olmadı 6.1 ile boya saçların şimdiki halinden daha koyu olur ama en azından kızıllık gider diye dusunuyorum

sağol canım tavsiyen için ya koyulucak yada açık küllü kumralla bi daha şansımı deniycem:sinifsinif:

yok koyu kumral sertleştirmez siyah kadar sert bir renk olmuyor cnm aslında beyaz tenle koyu saç çok daha gzl oluyor. bgn yolda bi kız gördüm bembeyaz ten simsiyah saç içim gitti en yakın zamanda simsiyah yapacağım yine saçımı benimde tenim bembeyaz. dediğim gibi koyu kumral ilk boyamada koyultsa bile hemen akar o yüzden hiç çekinme. heleki ilk yıkamanda feci açılacaktır demişti dersin :)).

evet aslında bende çok beğeniyorum ama bi yandan da çok beğendiğim çok tatlı bi açık küllü kumral tonu var ondan da vazgeçemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…