Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengim

Feronia

İyi ki varsın :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
6.289
43
78
Diğer
Saçlarımı uzun zamandır boyatmayı düşünüyordum.
Ama ne renk boyatmak istediğime karar veremedim bi türlü...
Netten bakıyorum öyle ama yinede fikir alma ihtiyacı duydum....
Ten rengim esmer mi buğday mı hala bilmiyorum :)
Ama kahverengi gözlere sahibim.. Ve arada yeşil lens takıyorum..
Ona göre saç renkleri önerirseniz sevinirim...
Hatta fotoyla birlikte önerirsniz sevinirim :)

bakırımsı kumral birenk var o sna çok yakışır cnmm hafif sanki belli belirsiz sarılarda var o renk teee bence çokk yakışır :)))

net bir fotonuzu eklemeden yardım alabileceğinizi düşünmüyorum bu şekilde ezberden zor biraz...

hımmm şimdiki saç renginiz nee:)bideee mesela hangi tonlar hoşunuza gidiyor bakınca:)
evdemi boyuycaksınız kuafördemi:)şuanda saçınızda boya varmııı:)
kumral sarı tonlarını begeniyorumm:)

karamel tonlarını çok beğeniyorum altın karamel düşünürmüsün fotoda ekliycem birazdan

Uploaded with ImageShack.us

Ten rengim böyle...Saçlarımda biraz daha uzadı tabi ama şu an saçlarımın uçları güneşte biraz bakır gibi bi renk aldı...

Evde boyamayı düşünmüyorum.
Saçlarımın dipleri kendi rengimde ortaları farklı bi renk ve uçlarıda dediğim gibi güneşte bakır gibi bi renk aldı...
Bu yüzden kuaförde boyatmak istiyorum.
sanırım önce açarlar...Sonra boyarlar...
Ben siyah, sarı ve kızıl hariç diğer renkleri düşünebilirim...
Siyahtan kurulması zor önceden çok kullandım...kızıl çok çabuk akıyor.
Ve sarı zaten hiç kullanmadım bana hiç gitmez...

dediğim renk bu canım belki hoşuna gidebilir bende istiyorum bu renk ama benim saçlarım biraz koyu açılmasını bekliyorum bende düğüne yapıcam:81:

cnmmm mesela karamel tonları güzel ama her tonu güzel deill..mesela karamel saç renklerine baktımm şu rengi hiç sevmiyorummm

ama bu karamel tonu çok güzellll böle bşy yapabilrse bence teninede çok yakışır hem ne açık ne koyu ,dipleride çıkınca çok rahatsız etmes çok açık olmadıgından:)

benm saç rengimde senin ki gibi düş evet ilk önce açarlar sonra boyarlar.tabi benim kuaförüm gibi açmadan açık renk yapmaya çalışsan sersem kuaförlerde var tabi:90:saçlarım sonrasında demir pası gibi bi renk olmuştu ama kuaförüme göre bebek saçıydı

dediğim renk bu canım belki hoşuna gidebilir bende istiyorum bu renk ama benim saçlarım biraz koyu açılmasını bekliyorum bende düğüne yapıcam:81:
Güzel bi renkmiş bu beğendim :)

Hımm :) ben bu iki karamelide çok beğendim ilk fotodaki benim önceki boyattığım saç rengine benziyor ama karamel değildi o renk ama ilk fotodakine benzemişti.
2. fotoda ki de çok güzelmiş bu 3 fotoyuda beğendim yani:)

:)) 2 kere bende öyle bi şeyle karşılaştım ama benim gittiğim kuaförler senin gözlerin yanlış görüyor ışıklar yanıltıyor seni saçların aynı renk deyip durmuştu ama dışarı çııktığımda karşılaştığım manzara tam bi faciacıydı... :)
Son olarak gittiğimde başka bi kuaför bu saç açılmadan hiç bir renk düzgün tutmaz demişti:) Açtı ve boyanan renk çok hoşuma gitmişti :)

birde şu thalia nın saç rengi hoşuma gitmiştir çocukluğumdan beri onuda ekliyim hemen:81:

neyse buda üstüne tıklayınca açılıyo..karamel bakır gibi dikkat çekmese çok güzel bu kadındaki saç rengi bilen varsa bana da söylesn

ewtt karamel de çok güzel olur cnm fotoyu başka bi konuda gördüm bulamıyorum (( ama bu ten rengine karamel süper olurr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…