Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengim konusunda yardım lütfen...!!! (Resimli)

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363

Kızlar merhaba ben sürekli saçımı boyuyorum..Ama artık fenalık geldi içime..Sarı boyuyorum aman kış geldi koyu renge boyuym diyorum ama sarıdan vazgeçemiyorum..Şimdi röfle yaptırmak istiyorum..Bayadır boyamıyordum kuaförm gel röfle yapaım olur artık dedi..Evde kendim sarıya boyuyordum ama turunculuk oluyordu beni hasta gibi gösteriyordu..Ama herkes diyorki evdeki sarıyla röfle çok farklı röfle yakışır diyorlar..Eşimde tam bir sarı hastası sarı sana çok yakışıyor sarıya boya diyor..Bana yardım edermisinizz...Buğday ten,ela göz :) Ve röfle konuusunda fikirlerinizi bekliyorum..Resimlerde saç renklerim var.Röfe yaptırsammı??Koyu saç çok sert gösteriyor..

1. ve ikinici resimdeki saç rengini ve hangi boyayı kullandıgını yazarmısın? ayrıca röfle bugday tene ve ela göze çok yakışıyo gerçek sarışın gibi gösteriyo ama kuaförün iyi bi kuaförse bi yeri paltin bi yeri fildişi rengi bi yeri altın sarısı yapmasın karma karışık oluyo bazen

eşin seviyorsa bastırsın parayı,
git röfleni yaptır uzman ellerde,
evde uğraşma boşuna, adam söylemiş söyleyeceğini..

Saç rengi daha çok yüze göre seçilir
yüzünü göremediğim için sağlıklı bir cevap vermemiz mümkün değil
ancak tahmin edebiliriz
beyaz tenliysen
ve 2.resimdeki hoş gibi. 2.ve 3.resimdeki benim kullandığım renk..
ben memnunum :)
2.için ben mocca kullanmıştım
3.doğal saçıma şarap kızılı röfle attırmıştım
benim doğal saçım koyu kumral ile kızıl arasındaydı

Son düzenleme:

Canım 1. rengim bal köpüğü numarasını volumu felan verebilirim ikinci resimdeki de açık sarı 40 da volum koydum öyle boyadım..

çok memnun olurum çok tatlı ve hoş duruyor en ince ayrıntısına kadar öğrenmek isterim kendi saçına mı uyguladılar yoksa boyalı saçına mı uyguladılar oksidanın volumü boyanın markası boyanın numarası memnun kaldın mı saçından boyan hemen akma yaptı mı
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…