• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengim hakkında

lillyrush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
5
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar burada çok yeniyim aslında üye olalı bayağı oldu ama şifremi kaybettim neyse, ben saç rengimde değişiklik istiyorum saç rengim $hairdo-gewellt-58-cm-kastanienbraun-id395882.webp şunun gibi çok ince telli kuaför bana kendi tonlarında bi renge boyatırsan daha canlı olur demişti ama annem pek sıcak bakmıyor papatya suyunu duydum ama o da arada kırmızılıklar falan katıyormuş ben de Karen Gillan'ın saçına çok özeniyorum $tumblr_lot6yxhmCk1qby81do1_500.webp ama annem renk açtırmada yanabileceğı için kesinlikle izin vermiyor yani renk açtırma olmadan evde kendim yapabileceğim böyle kızıl tonlarına yakın bir renk var mı acaba? :44:

Merhaba arkadaşlar burada çok yeniyim aslında üye olalı bayağı oldu ama şifremi kaybettim neyse, ben saç rengimde değişiklik istiyorum saç rengim Eki Görüntüle 257901 şunun gibi çok ince telli kuaför bana kendi tonlarında bi renge boyatırsan daha canlı olur demişti ama annem pek sıcak bakmıyor papatya suyunu duydum ama o da arada kırmızılıklar falan katıyormuş ben de Karen Gillan'ın saçına çok özeniyorum Eki Görüntüle 257934 ama annem renk açtırmada yanabileceğı için kesinlikle izin vermiyor yani renk açtırma olmadan evde kendim yapabileceğim böyle kızıl tonlarına yakın bir renk var mı acaba? :44:

kızın saç rengi çok güzelmiş:97: senin saçın o kadar koyu bir renk değil. palette tarçın bakır'ı dene istersen. renk iyi tutar.

Son düzenleme:
Açıcı kullanmadan röfle seti ile saçını açıp üstüne tarçın bakır irlanda kızılı boyarsan böyle olur canım :10:

Back
X