- Konu Sahibi AcapellaSoul
-
cnm üzülme ya sabret işte kendi saçların geliyo nasılsa dokunma bi daha :)
Gittim kolestonun açık küllü sarısıyla uçlarını açmaya çalıştım,30 dakika uçlarda,10 dakika da diplere sürüp beklettim,dipler yine açık kaldı mafoldumben
Üstüne loreal casting 630 çikolata karamel yaptım kapatmadı dipleri iğrenç oldu..
O kafayla gezemeyeceğim için o halde gidip marketten en son garnier çikolata kahve aldım..Onu sürdüm o kapattı sayılır heryerini ve kızıl-kahve bir renk oldu..mafoldumben
Yani sonuç saçım 3 farklı markadan işlem gördü yıprandı,9 ay boyamadım boyadan kurtulmak için şmdi yine kafamda 9 ay önceki rengim var,9 ayım boşa gitti bir daha saçımı boyamayacağım,tabi bu renkte akacak iğrenç bir kızıla dönüşecek..Giden paraya mı yanayım,saçlarıma mı mafoldumben mafoldumben mafoldumben
darılma ama yardım istemiş konu açmışsın,
yine kafana göre yapmışsın sonuç eski hamam eski tas.
yazık olmuş dokuz ay boyunca çıkan sağlıklı saçlarına.
sana şöyle yap demiyorum,
ama benim saçım öyle olsaydı kendi saç rengime boyatır,
bi daha uzun bir süre boyalarla vedalaşırdım.
bence sacına ara makası attırıp bırazda kat verdırerek boyuna dokunmadan daha havalı ve daha kolay sekıl almasını saglayabılırsn renge gelınce kolestondu sanırım kumral bakır var denersen emınım yakısıcaktır
Arkadaşlar saçımı kestirdim,arkalara kat verildi önlerde kahkülden aşağı inerek kesildi.Sonunda boyamı da aldım..Loreal casting color 630 çikolata karamel. Bu da resmi ;
Allahım inşallah tutar,boyayınca fotoğraf koyarım..
sac rengını gordum..ve sectıgın rengın sana cok yakısacagını dusunuyorum...boyayınca resım koymanda merakımızı gıderecek...
ılk basta koyu tutmus gıbı gorunur..1 hafta yada 2 hafta sonra normal rengıne doner..
çok begenırım cıkolata kahveyı..
Arkadaşım bu renk maalesef açtığım saçıma tutmadı,üstüne garnier çikolata kahve boyadım en sonunda..
olsun..çıkolata kahve ıstedıgın gıbı oldumu ...nasıl son durum..resım koyabılırsen koy..
heryerıne aynı renk tuttumu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?