How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengim Hakkında Öneri İstiyorum (Resimli)

saçta kızıllık var sakın cıkolata kahve gbı tonlar gırme uclar gene akar..canım ya koyu kumral yada kestane boyayacaksın..kestane koyu gelebılır ..ama koyu kumralı uclardan baslıyıp surersen dıplere en son cok bekletmezsın boylece guzel bır renk olabılır..kızılların kapanması için şart..sonra uzun sure boyamazsın ..sen bence bundan baslada olmazsa 1 ay sonra bıda boyarsın uclar akarsa ııcne cok az kestane karıştırırsın kapar dıye dusunuyorum gercı ama...sacın kabardıgı ıcın katlı kesım sakın kullanma tek boy uzatmaya çalış ...sac serumu kullan gun ıcınde..bence boyun hızanda tek tıp duz kestır...umarım yardmcı oldm hayatım hosckl

KVM30469_986.jpg

Miriana yazdıklarını şimdi okudum,neredeyse yapma dediğin herşeyi yapmışım sanırım :bbo:

Öncelikle katlı kestirdim çünkü uzatmak istiyorum ve dümdüz kesimleri hiç sevmiyorum.Uçları sivri sivri olsun istiyordum...

İkincisi Loreal casting 630 çikolata karamel aldım.Gerçi kızıllıkların gitmesi önemli değil benim için çünkü seviyorum kızıl yansımaları...Neyse kesimimden memnunum boyayalım bakalım nasıl olacak,çok teşekkürler önerilerin için..a.s.

Gittim kolestonun açık küllü sarısıyla uçlarını açmaya çalıştım,30 dakika uçlarda,10 dakika da diplere sürüp beklettim,dipler yine açık kaldı mafoldumben
Üstüne loreal casting 630 çikolata karamel yaptım kapatmadı dipleri iğrenç oldu..
O kafayla gezemeyeceğim için o halde gidip marketten en son garnier çikolata kahve aldım..Onu sürdüm o kapattı sayılır heryerini ve kızıl-kahve bir renk oldu..mafoldumben
Yani sonuç saçım 3 farklı markadan işlem gördü yıprandı,9 ay boyamadım boyadan kurtulmak için şmdi yine kafamda 9 ay önceki rengim var,9 ayım boşa gitti bir daha saçımı boyamayacağım,tabi bu renkte akacak iğrenç bir kızıla dönüşecek..Giden paraya mı yanayım,saçlarıma mı mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Gittim kolestonun açık küllü sarısıyla uçlarını açmaya çalıştım,30 dakika uçlarda,10 dakika da diplere sürüp beklettim,dipler yine açık kaldı mafoldumben
Üstüne loreal casting 630 çikolata karamel yaptım kapatmadı dipleri iğrenç oldu..
O kafayla gezemeyeceğim için o halde gidip marketten en son garnier çikolata kahve aldım..Onu sürdüm o kapattı sayılır heryerini ve kızıl-kahve bir renk oldu..mafoldumben
Yani sonuç saçım 3 farklı markadan işlem gördü yıprandı,9 ay boyamadım boyadan kurtulmak için şmdi yine kafamda 9 ay önceki rengim var,9 ayım boşa gitti bir daha saçımı boyamayacağım,tabi bu renkte akacak iğrenç bir kızıla dönüşecek..Giden paraya mı yanayım,saçlarıma mı mafoldumben mafoldumben mafoldumben

darılma ama yardım istemiş konu açmışsın,
yine kafana göre yapmışsın sonuç eski hamam eski tas.
yazık olmuş dokuz ay boyunca çıkan sağlıklı saçlarına.
sana şöyle yap demiyorum,
ama benim saçım öyle olsaydı kendi saç rengime boyatır,
bi daha uzun bir süre boyalarla vedalaşırdım.

darılma ama yardım istemiş konu açmışsın,
yine kafana göre yapmışsın sonuç eski hamam eski tas.
yazık olmuş dokuz ay boyunca çıkan sağlıklı saçlarına.
sana şöyle yap demiyorum,
ama benim saçım öyle olsaydı kendi saç rengime boyatır,
bi daha uzun bir süre boyalarla vedalaşırdım.

Arkadaşım evet yardım istedim ve yorum yapanların çoğu da karamele boyat dedi..Ben de bu işlemlerle saçımı karamel yapmaya çalışmıştım zaten..En sonunda olmayınca koyu bir renge boyattım..

bence sacına ara makası attırıp bırazda kat verdırerek boyuna dokunmadan daha havalı ve daha kolay sekıl almasını saglayabılırsn renge gelınce kolestondu sanırım kumral bakır var denersen emınım yakısıcaktır

bence sacına ara makası attırıp bırazda kat verdırerek boyuna dokunmadan daha havalı ve daha kolay sekıl almasını saglayabılırsn renge gelınce kolestondu sanırım kumral bakır var denersen emınım yakısıcaktır

Sağol arkadaşım,saçıma katlı bir model kestirdim ve inanılmaz memnunum zaten modelinden.Ama rengi sorunlu oldu.Onu da düzelteceğim zaman içerisinde,önerini de dikkate alacağım çok sağol a.s.

Arkadaşlar saçımı kestirdim,arkalara kat verildi önlerde kahkülden aşağı inerek kesildi.Sonunda boyamı da aldım..Loreal casting color 630 çikolata karamel. Bu da resmi ;

HCo1_18.jpg

Allahım inşallah tutar,boyayınca fotoğraf koyarım..

sac rengını gordum..ve sectıgın rengın sana cok yakısacagını dusunuyorum...boyayınca resım koymanda merakımızı gıderecek...
ılk basta koyu tutmus gıbı gorunur..1 hafta yada 2 hafta sonra normal rengıne doner..
çok begenırım cıkolata kahveyı..

sac rengını gordum..ve sectıgın rengın sana cok yakısacagını dusunuyorum...boyayınca resım koymanda merakımızı gıderecek...
ılk basta koyu tutmus gıbı gorunur..1 hafta yada 2 hafta sonra normal rengıne doner..
çok begenırım cıkolata kahveyı..

Arkadaşım bu renk maalesef açtığım saçıma tutmadı,üstüne garnier çikolata kahve boyadım en sonunda..

Arkadaşım bu renk maalesef açtığım saçıma tutmadı,üstüne garnier çikolata kahve boyadım en sonunda..

olsun..çıkolata kahve ıstedıgın gıbı oldumu ...nasıl son durum..resım koyabılırsen koy..
heryerıne aynı renk tuttumu??:3:

olsun..çıkolata kahve ıstedıgın gıbı oldumu ...nasıl son durum..resım koyabılırsen koy..
heryerıne aynı renk tuttumu??:3:

Ya renk güzel aslında ama istediğim renkle alakası yok..Ben karamel yapmaya çalışmıştım ama evde yapmak herkesin harcı değilmiş sanırım..Bir de dipleri biraz daha açık renk oldu mafoldumben

Fotoğraf en kısa sürede koyacağım.

Back