Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengim Hakkında Öneri İstiyorum (Resimli)

AcapellaSoul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
3.452
1
156
Bursa
Merhaba arkadaşlar,ben 18 yaşımdan beri şaçımı boyuyorum.Sürekli koyu kızıl,mavi siyah ekseninde gidip geldim.Geçen sene saçlarımın artık çok yıprandığını gördüm.Ve eskiden beri hep kısa olan saçlarımı uzatmaya karar verdiğim için yaklaşık 9 aydır boyamadım.Ne kadar yıprandığını siz de göreceksiniz zaten :çok üzgünüm:
Diplerinden kızıllıkların başladığı yere kadar kendi rengim.Bu 9 ay içerisinde hiç bakım uygulamadım.Hata etmişim.Yarından itibaren bakım uygulamaya başlayacağım.Şu anneannemin formülü denilen muskatlı karışımı 3 gündür bekletiyorum.Ayda bir onu hafta da bir de sinamekili karışımı uygulayacağım inşallah toparlanır.Şimdi gelelim soruma gene çok konuştum fisfisfis

Saçlarım kendi rengine kavuşana kadar boyamayacaktım ama böyle 3 renk olmasına artık dayanamıyorum :1no2:
Uçlarından kestirip boyamaya karar verdim ama hangi renge bir türlü karar veremiyorum.Saçlarımı hep koyu renge boyadığım için bu sefer onlara nispeten açık bir renk olsun istiyorum.Çikolata kahve düşünüyorum,sonra kahve tonlarına kayıyor aklım,aslında kumralda istiyorum ama bu saçı kapatmaz biliyorum..
Çikolata kahve gibi koyu bir renk boyasam bile acaba ton farkı olur mu?Ayrıca aşağıya ten rengimi gösteren fotoğraflarımı da koydum,resimlerde yıkadıktan sonra hafif fırçayla fönledim,böyle kabarmasından da nefret ediyorum :1no2:
her türlü kesim ve boya rengi önerinize açığım,zaman ayıran herkese şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
lilyum saclarını çikolata kahve boyarsan daha koyulasır gibime geliyor
çünkü o renk birkaç boyamadan sonra oturur.
acık renk olmasını istiorsan ilk boyamada daha acık bi boya kullanmalısın
buarada kestirmişken bob modeli kestirebilirsin yakışana fena oluyor yerimseniben
kürlerinede karar vermissin düzenli bişekilde yaparsan istediğin gibi olucak
hadi bakalım kolay gelsin zemuszemus

Bob modelini bilmiyorum araştıracağım ama uzatmak istediğim için fazla kısaltmak istemiyorum.Kat verebilirim belki bu kadar kabarmasını önler,daha kolay şekil alır.
Aslında açık istiyorum biraz kumral gibi ama ten rengime gider mi onda kararsızım o yüzden danışmak ihtiyacı hissettim.Eğer yakışır denilirse önce lorealin sarı boyasıyla açmayı düşünüyorum.Ama yıpranmadınsan da çok korkuyorum.:çok üzgünüm: Çünkü bu haliyle bile sıkı bir bakıma ihtiyacı var.Neyse bakalım gelen yorumlar üzerine bir karar vereceğim,çok teşekkürler cevabın için.yerimseniben

cnmm sadece uçlar yıpranık gibi geldi bana diğer yerler ii duruyo cnmmm

katlı gusel kısa olmayan bi model yaptırabilirsin mesela cnm ve uzun bi süre de saçını boyama bol bol bakım yap kendine gelir iyice hem de uçlardan kurtulursan diğer taraflar zaten iyi oraları da bakımla daha ii hale getirebilirsinn

Çok teşekkürler cevabın için,ben de aynı şekilde katlı kısa olmayan modeller düşünüyorum zaten ama boyamadan durabilirmiyim bilmiyorum.Gerçekten iğrenç bir rengi var.

canım çikolata kahve koyu durabilir saçında. fındık kabuğu düşünebilirsin ille de boyayacağım diyorsan ama sakın açma işlemi falan yaptırma.
bu arada saçına bakım kürleri uygula. mesela:
* bepanthen yada bemiks saç ampulü kırıp koyabilirsin şampuanına...
* zeytinyağını ısıtıp saç uçlarından başlayarak diplere doğru sür.en az 2-3 saat beklet.sonra yıka ve bunu her hafta yapabilirsin.kısa zamanda saçlarının toparladığını görceksin canımbayanssulusmile.
* saçlarını yıkayıp çıktıktan sonra saç uçlarına nemliyken gliserin sürebilirsin. bundan memnun kalan çok kişi var canım. saça nem kazandırıyor ve kuru saça bire bir... yalnız nemliyken süreceksin.

Sağolun arkadaşlar önerileriniz için..

Tarçınlı kurabiye bakımlarımı planladım zaten ve içinde gliserinli bakım da var,çok teşekkürler kaydirigubbakcemile5

mrvss haklısın uzun süredir boyatmadığım için hem de değişiklik olsun diye de istiyor olabilirim.Uzun süre sabrettim 9 ay inan çok zor geçti boyatmadan.Ama artık biraz farklılık arıyorum..Çok teşekkürler yorumun için.

bence altın karamel boyarsan tutar sacında yada fındık kabugu falan olabilir...

Cnm bnde aynen senin gibi boyalı olan yerlerin uzayıp gitmesini bekliyorum. bnce hiç elleme gayet güzel bi renk derim :)

bence karamel yap ten rengine çok güzel uyar. kesim olarak ta önleri daha uzun olan bob modeli güzel ve kullanışlı olur...

Teşekkür ederim arkadaşlar,karameli düşüneceğim aslında ben de çok seviyorum karamel rengini..Bob modeli de artık sokaktaki her 3 kişiden birinde var,o yüzden istemiyorum.Önleri kaküllü bir model düşünüyorum kakül çok seviyorum,şu anda da kakül kesmiş durumdayım zaten.Çok teşekkürler kızlar,ufkumu açıyorsunuz opuyorumnanaktan

bence boyamasan daha iyi olur. zaten kendi rengin yarıya kadar gelmiş. biraz daha sabretmelisin cnm.

Arkadaşlar aklım çok karışık,lorealin renklerinden birine boyayacağım,karamel tonlarına fakat karar veremiyorum..Casting serisi düşüüyordum fakat çabuk akıyormuş,creme serisi daha kalıcıymış bir sürü şey okudum iyice aklım karıştı :1no2:

Lütfen bir fikir :sinifsinif:

canım saçını açıcılı bir boyayla boyarsan o boyanın ne kadar zarar verebileceğini tahmin bile edemezsin şuan aslında oriel dışında bir sürü şeyi deneyebilirsin turuncudan kurtulmak istiyorsan kahvelerin yanına bile yaklaşma ve bu saçı açarsan turuncu olur bence önce eşitlemeye çalış ve bence sana bob yakışırdı denemelisin bence

Canım teşekkürler öncelikle cevabın için..Zaten açıcı sürmeyi hiç düşünmedim saçıma çünkü biliyorum nasıl yıprattığını..Açık renk derken hep siyah ve koyu kızıl yaptığım için ona nazaran açık bir renk demek istemiştim..Koyu karamele karar verdim,umarım tutar.Bob da saçımı hem kısaltır,hem de çok sıradan.Kat verirsem hem rahatça uzatabilirim..Bu güne kadar hep kısa oldu saçım aslında özlüyorum da kısayı o yüzden bob kestirirsem uzatmaktan vazgeçebilirim ondan da korkuyorum..yerimseniben

Arkadaşlar saçımı kestirdim,arkalara kat verildi önlerde kahkülden aşağı inerek kesildi.Sonunda boyamı da aldım..Loreal casting color 630 çikolata karamel. Bu da resmi ;

Allahım inşallah tutar,boyayınca fotoğraf koyarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…