• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi.

Sena61

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
19
0
16
İstanbul
Selam kızlar saçımı boyayıp değişiklik yapmak istiyorum ama rengine karar veremedim bir türlü :S
Kendi saç rengim küllü sarı gibi bazen açık görünüyor bazen çok koyu her yeri eşit değil renginin bi ara kendim açmıştım rengini o yüzden.
Bende tek bir renk olmasını ve değişiklik olmasını istiyorum yeşil gözlü beyaz tenliyim sizce hangi renge boyayayım akınca kötü dururmu oda var o yüzden kararsızım :(
Koyu kumral düşünüyorum sizce nasıl ?

kendi resmini koyma imkanın var mı :26: şahsen ben böyle hiç tahmin edemiyorum :27:

foto koy söyliyeli m fikrimizi..
millet açmaya çalışıyor, sen neden koyu kumral yapıp koyulaştıracaksın ki?
yine açık renklerden şu andaki rengine yakın boya yapabilirsin..koyu kumral koyu gelebilir yapma bence?

Fotoğtaf nasıl koyuluyor ki :D
Ya aslında çok açık değil saçım koyu gibi güneşte açılıyor ben her yerinin aynı renkte olmasını istiyorum saçım karıştı biraz o yüzden boyayacağım ama rengine karar veremedim :S
profile fotoğraf nasıl koyuluıyor?

Fotoğraf koydum ama gördüğünüz gibi açık değil güneşte açılıyor ayrıca şimdi ki hali biraz daha kısa :S

Son düzenleme:
foto falan görmedik ki canım ne diyelim şimdi..7 no kumral ile boya, loreal olur.. palette olur..

bence saçını boyama çünkü boya saçı yıprtıyor eski saglığı olmuyor saçın. :) bende boyuyorum bulaştım bi kere ama suan saçlarm doğal rengi olsaydı boyamazdım :)

Back