• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi tavsiyesi ?

oLeoLe

Vazgeçersen Kaybedersin
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
75
3
36
Kırıkkale
Kızlar saçlarımın boyu şuan böyle ve ten rengimide az çok görüyosunuz. Ne renk tavsiye edersiniz ?

çenemde çok sivri çıkmış ama ağız şeklimden dolayı öyle normalde yüzüm yuvarlak ?

Eklentiler

• $100_6940.JPG
    $100_6940.JPG
    26,1 KB · Görüntüleme: 178
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 157922

Kızlar saçlarımın boyu şuan böyle ve ten rengimide az çok görüyosunuz. Ne renk tavsiye edersiniz ?

çenemde çok sivri çıkmış ama ağız şeklimden dolayı öyle normalde yüzüm yuvarlak ?

ben eger boya yoksa boyatma derım canım..cunku sonradan cok pişman oluyosun yanıyo ister ıstemez ..sonrada uzatmaya calısıyoruz..ama illa boytıcam dıyosan acık kahve tonlar gıder tatlım sana :34:

eğer ki saçların boyaysa bana öyle geldi sanki... açıcı uygulayacaklar ve çok yıpranıcak :( aynı şeyi 2 gün önce ben yaptım ordan biliyorum doğalsa saçın istediğin her rengi yap sarı hariç tabiki bence kahve tonları iyi gider

boya var canım malesef
hemde çok fazla işlemlerden geçti :/

kahveye boyatmayı düşünüyodum bende... kahve içinde açıcı gerekir mi saçlarıma ?

gerekir çünkü koyu bir boya ve hiç bulaşma açıcıya ben ne yapacağımı şaşırdım çünkü şu sıralar bakım yapıyorum toparlansın diye o kadar pişmanım ki anlatamam kuaföre gidersen direk açalım diyeyecekler yani biraz bekle akmasını bence boyanın ve açık renkleride isteme yoksa saçının yıpranmasını göze alacaksın yani..

Cok koyu bir kizil olabilir. Hem onun icin saci acmaya da gerek yok. Cenende piercing var sanirim, kizil saca nedense piercingi yakistiriyorum özellikle koyu kizillara. Koyu kizil tenine de gider. Bence denemelisin.

aslında kaş göz de çok önemli ama kızıllık barındıran kahveler yada sanırım palettenin ay ışığı kahvesi hoş durur malum önümüz bahar yaz günleri kapıda kızıl yansımalı saçlar hoş olur:16:

aslında kaş göz de çok önemli ama kızıllık barındıran kahveler yada sanırım palettenin ay ışığı kahvesi hoş durur malum önümüz bahar yaz günleri kapıda kızıl yansımalı saçlar hoş olur:16:
düzeltme kızlar ay ışığı saç rengi kolestonun muş:17::64:

Back