Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengi siyah olupta açmak isteyenler...

Ben formlardaki önerilere uyup palettenin renk açısısı sarı boyayla açmaya çalıştım rezil rüsva oldu.Evde boyamak ıyı bır secım degıl,mesela dıpler hemen açılıyor uçlar çok uzun suruo ve renk farkı oluyor.Turuncu bile diyemıyorum korkunc bir renk.Evde yapacaksanız çalışmıyorsanız sorun olmayabılır,sabırla bır kac ton acıp zamanla ıstedıklerı rengı tutturan var.Ama insan içine çıkılmaz bir renkte oluyor ilk günlerde.kendım yaptıktan sonra kuaföre gıttım aynaya baktıgımda yerımden sıçradım resmen.Öyle bır renk oldu ki hemen siyaha geri boyadım.Ama bu maya işi kafama yattı sanki

kuaförlere o kadar para bayılmanıza hiç gerek yok kızlar!! doğal saç rengim bildiğiniz koyu kahve yada siyah..ama 13 yıldır platin sarıdan bıkmayanlardanım. ve diplerden çıkan simsiyah saçlarımı hep kendim hallettim.13 yılın deneyimine dayanarak size şunu söyleyebilirim, o simsiyah saçlarımı en güzel açma yöntemi şuydu(bildiğiniz platin sarıya kadar);
*1 tüp neva nın en açık serileri ama küllü olsun mutlka(12li yada 11li farketmez, en son 12.01 le boyadım misal)
*40 volüme oksidasyon2,5 & 3 şişe 150 ml kadar yani( ben yıllardır boyadığım için 1 kglık şişelerden alıyorum)
*1/2 paket oreal (1kçük paket alıyorum, onun yarısı)
bu karışım sadece dipten çıkan siyahlarım için!! platin sarı saçıma güzel bir dip boyası oluyor..bilhassa boyamadan sonraki 10-15 gün sonra yeme de yanında yat!!ayda bir çıkmış diplere uygulayın, fark görmiceksiniz..ama 2-3 ay uzamış diplere uygularsanız biraz göz tırmalayan turuncumsuluk farkedebilirsiniz..aradaki geçiişi farkedilmesini istemiyorsanız dediğim gibi ayda bir uygulayın..
haa bir de bu foruma yeni üye oldum ve mavi mix diye bi boya uygulaması okudum..en son 2 gün önce boyamıştım saçlarımı. bidaki sefer diplerimi 2 ay bekletip aynı karışımıma birde 1/4 tüp mavi mix eklemeyi düşünüyorum(geçişin farkedilmemesi adına) yapınca yazarım yorumlarımı;)

Back