Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengi siyah olupta açmak isteyenler...

mev_sim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
47
0
96
Muğla
merhaba kızlar saç rengi siyah olupta açmak isteyenler fikir ve düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim :)

merhaba kızlar saç rengi siyah olupta açmak isteyenler fikir ve düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim :)

en kolay ve kısa olarak çok uğraştırmadan tabii oriyelle açmak..kuaför malzemeleri satılan yere git bir kutu oriyel ve oksidan losyon al..saçının boyutuna göre ikisindende eşit olarak kat ve karıştır..çar çabuk saçlarının her tarafına sür çünkü çabuk açar..uzun uzun yaparsan kimi yerler açık kimi yerler koyu olur..sonra istadiğin renge boya..ben önceden böyle yapardım ama saçlarımıda bi güzel yakardım..daha sonra netten bir şey öğrendim tesadüfende saçımın rengini açtığını fark ettim artık öyle yapıyorum..o da şöyle..bildiğimiz yaş mayayı hani şu hamur işlerinde kullanılan maya..1 küçük paketini al (benim saçım kısa olduğu için bir paket yetiyordu)1 yemek kaşığı kadar su koy karıştır krem kvamına gelsin saçına sür derisine bütün boyuna her tarafına.saçını topuz yap streç filimle kafanı sar gece böyle yat..çünkü birkaç saat kalacak .ben beslemesi için yapmıştım o simsiyah saçımı kumrala çevirmişti sabah yıkadığımda gördüm..sonra yine yaptım dahada açıldı rengi..oriyelle açmadan yıpranmadan açtım hem besliyor hem açıyor..kızılada boyamıştım bir kez onuda açtı..şimdi bal köpüğü ve altın sarısı karışımı yapıp saçımı boyuyorum..rengi çok hoşuma gidiyor..göz rengimle aynı oluyor..maya yapmıyorum çünkü rengini yine değiştirecek..ama mayada yararlı bakteri olduğundan saçı ve derisini besliuyor..canlandırıyor dökülmeyi önlüyor..sen korkma açmak istiyorsan eğer..bol bol yap..tavsiyem..sonucuda yaz bekliyorum..

aaa buna çok sevindim çünkü oreal kullanmak istemiyorum yıpratmamak için bu fikir çok güzel peki kaç defada rengi açıldı saçının

peki saçlarınızın doğal rengi mi siyahtı yoksa boyayı mı açtınız yaş mayayla?

28 yıldır saçımı boyarım..kendi rengi kumraldır..siyah boyayı mayayla açmıştım.saç derimi beslesin diye maya maskesi yapmıştım tesadüfen saç boyasını açtığını gördüm..maya boyanın kimyasını değiştiriyor..

epey bir saat beklet.burayada yaz neticeyi

3 saat beklettim cidden yıkarken saçımı sanki rengi aktı gibi ama kurduğunda anladım ki biraz açılmış simsiyahken biraz rengi kırıldı o kadar öyle kumral falan olmadı yani daha mı fazla bekletseydim ki

peki saçınızda herhangi bi yıpranma oldu mu? kuruma falan gibi gerçi besler yazmış yapan arkadaşımız ama?

Son düzenleme:

ben gece yatmadan evvel yapmıştım sabaha kadar öyle uyudum..birde senin saçında kaç kat boya var kaç defa siyaha boyadın..defalarca yap açıldıkça açılır..

ben gece yatmadan evvel yapmıştım sabaha kadar öyle uyudum..birde senin saçında kaç kat boya var kaç defa siyaha boyadın..defalarca yap açıldıkça açılır..

çok çok kat boya var desem :) yaklaşık 5 yıldır her ay boyuyordum.deneycem artık bakalım sonuç ne zaman güzel olacak...en azından saçlarım dolgunlaştı o açıdan güzel canım :)

çok çok kat boya var desem :) yaklaşık 5 yıldır her ay boyuyordum.deneycem artık bakalım sonuç ne zaman güzel olacak...en azından saçlarım dolgunlaştı o açıdan güzel canım :)

oooo 5 yıldır her ay..açılır açılır sen her iki günde bu maya maskesini yap..mayayı çok kullan..göreceksin sonunda..benimki zifiri siyahtı 2 defada açtı..

oooo 5 yıldır her ay..açılır açılır sen her iki günde bu maya maskesini yap..mayayı çok kullan..göreceksin sonunda..benimki zifiri siyahtı 2 defada açtı..

anladım canım deneycem artık başka çare yok peki senin saçında kaç kat siyah boya vardı

anladım canım deneycem artık başka çare yok peki senin saçında kaç kat siyah boya vardı

2 kat siyah boya sadece...zaten doğal yollarla açmaz isen oriyel kullanacaksın bu da saçı özellikle uç kısımları yakıyor kurutuyor fırçada kalıyor..sen sürekli yap her yapmada çok beklet korkma zaten yediğimiz birşey bu maya..saçı kökünden besliyor gürleştiriyor dökmüyor..gece yap uyursun sıkılmazsın..yavaş yavaş açar maya ..
yıllar önce bende sürekli siyaha boyardım...sonra oriyelle tanıştım onunla siyahı açmak istedim kuaföre gittim yaktı ben yaptım daha çok yaktı..oriyeli saçımda 5 ile 10 dakika arası tutuyordum sonra hemen yıkıyordum..olmadı kurudu çalıya döndü saçım kestirdim kumrala boyadım..daha bu son yıllarda bu kahve köpüğü -bal köpüğü altın sarısı karışımları çok hoşuma gider oldu..artık böyle yapıyorum siyah yok..ama siyahında bir asilliği var..göz rengim çıkardı ortaya hele birde dağınık topuz yapardım..gözler üstümde..:)ama saçımın ön taraflarında beyazlar çoğalınca bir kaç günde hemen sırıtıyordu siyahın içinden..sonra açık renk kullanmaya karar verdim çıkanlar hemen belli olmaz diye..

peki saçınızda herhangi bi yıpranma oldu mu? kuruma falan gibi gerçi besler yazmış yapan arkadaşımız ama?

hayır hayır maya kurutmuyor besliyor çabuk uzatıyor....saçını sonra yıka krem yap her zamanki gibi..ben yine maya kürünü saçıma uygulamak istiyorum ama bu açık renk var saçımda iyice açacak bu rengi bozmak istemiyorum o yüzden yapmıyorum..

hmm senin azmış siyah boya benimki gibi değil onun farkıdır bu elbette...benimde önlerde beyazlarım oldukça var o sebeple her ay boyuyordum dediğin gibi beyazlar hemen çıkınca siyahın arasında sırıtıyor.bende siyah renge bayılıyorum çok asil bir renk fakat beyaz olunca işin içinde zorlaşıyor biraz...asıl ana saç rengimde kahve aslındaa benim açık değil acaba bu da etken olurmu daha fazla açılmamasına?

hayır sadece boyanın kimyasını bozuğ değiştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…