Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar saç rengi siyah olupta açmak isteyenler fikir ve düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim :)
aaa buna çok sevindim çünkü oreal kullanmak istemiyorum yıpratmamak için bu fikir çok güzel peki kaç defada rengi açıldı saçının
ilkinde kumrala ikinci yapmamda açık kumrala döndü
peki saçlarınızın doğal rengi mi siyahtı yoksa boyayı mı açtınız yaş mayayla?
ilkinde kumrala ikinci yapmamda açık kumrala döndü
süpermiş şuanda ilk denememi yapmış bulunmaktayım inşallah bende de hemen etkisini gösterir
epey bir saat beklet.burayada yaz neticeyi
3 saat beklettim cidden yıkarken saçımı sanki rengi aktı gibi ama kurduğunda anladım ki biraz açılmış simsiyahken biraz rengi kırıldı o kadar öyle kumral falan olmadı yani daha mı fazla bekletseydim ki
3 saat beklettim cidden yıkarken saçımı sanki rengi aktı gibi ama kurduğunda anladım ki biraz açılmış simsiyahken biraz rengi kırıldı o kadar öyle kumral falan olmadı yani daha mı fazla bekletseydim ki
hayır herhangi bir yıpranma yok aksine gürleşti gibi o açıdan güzel fakat renk olayı pek değişmedi :\peki saçınızda herhangi bi yıpranma oldu mu? kuruma falan gibi gerçi besler yazmış yapan arkadaşımız ama?
ben gece yatmadan evvel yapmıştım sabaha kadar öyle uyudum..birde senin saçında kaç kat boya var kaç defa siyaha boyadın..defalarca yap açıldıkça açılır..
çok çok kat boya var desem :) yaklaşık 5 yıldır her ay boyuyordum.deneycem artık bakalım sonuç ne zaman güzel olacak...en azından saçlarım dolgunlaştı o açıdan güzel canım :)
oooo 5 yıldır her ay..açılır açılır sen her iki günde bu maya maskesini yap..mayayı çok kullan..göreceksin sonunda..benimki zifiri siyahtı 2 defada açtı..
hayır herhangi bir yıpranma yok aksine gürleşti gibi o açıdan güzel fakat renk olayı pek değişmedi :\
anladım canım deneycem artık başka çare yok peki senin saçında kaç kat siyah boya vardı
peki saçınızda herhangi bi yıpranma oldu mu? kuruma falan gibi gerçi besler yazmış yapan arkadaşımız ama?
2 kat siyah boya sadece...zaten doğal yollarla açmaz isen oriyel kullanacaksın bu da saçı özellikle uç kısımları yakıyor kurutuyor fırçada kalıyor..sen sürekli yap her yapmada çok beklet korkma zaten yediğimiz birşey bu maya..saçı kökünden besliyor gürleştiriyor dökmüyor..gece yap uyursun sıkılmazsın..yavaş yavaş açar maya ..
yıllar önce bende sürekli siyaha boyardım...sonra oriyelle tanıştım onunla siyahı açmak istedim kuaföre gittim yaktı ben yaptım daha çok yaktı..oriyeli saçımda 5 ile 10 dakika arası tutuyordum sonra hemen yıkıyordum..olmadı kurudu çalıya döndü saçım kestirdim kumrala boyadım..daha bu son yıllarda bu kahve köpüğü -bal köpüğü altın sarısı karışımları çok hoşuma gider oldu..artık böyle yapıyorum siyah yok..ama siyahında bir asilliği var..göz rengim çıkardı ortaya hele birde dağınık topuz yapardım..gözler üstümde..:)ama saçımın ön taraflarında beyazlar çoğalınca bir kaç günde hemen sırıtıyordu siyahın içinden..sonra açık renk kullanmaya karar verdim çıkanlar hemen belli olmaz diye..
hmm senin azmış siyah boya benimki gibi değil onun farkıdır bu elbette...benimde önlerde beyazlarım oldukça var o sebeple her ay boyuyordum dediğin gibi beyazlar hemen çıkınca siyahın arasında sırıtıyor.bende siyah renge bayılıyorum çok asil bir renk fakat beyaz olunca işin içinde zorlaşıyor biraz...asıl ana saç rengimde kahve aslındaa benim açık değil acaba bu da etken olurmu daha fazla açılmamasına?