- Konu Sahibi nalanbilek
-
saçlarımın tümden boyamak istemiyorum ama taban koyu durursa diye balyajdan da çekiniyorum. ufak tefek bir değişiklik olsun istiyorum . güzel önerilerinizi bekliyorum :)Eki Görüntüle 483930 Eki Görüntüle 483931 Eki Görüntüle 483932
Alakasiz olcak ama burnun cok guzel estetikmi
Findik gibi:)
bembeyaz teniniz var bence bu tene kızıl çok hoş durur vişne rengi gibi kızıllardan ama turuncu değil
3.resimde çok güzel görünüyor canım ama illa değişim diyorsan saçlarının uç kısımlarına ışıltı attırabilirsin çok yakışır
Cok guzelsin sacinda teninde burnunda masallah. Siyah yakisir, bakir yakisir kizil yakisir kahverengi yakisir valla senin ten rengine cogu renk yakisir bir kuafor yorumu)
ben krepe balyajda ısrar ediyorum, çok doğal (hemde modern) duruyor, internetten bir bak istersen. çok güzel saçların var yazık olmasını istemem.
evet ufak bir değişim istiyorum acaba ara ara mı ışıltı attırsam yada sadece uçlarına mı ?
foto eklemeye çalıştım ama olmadı, rojda demirer 'in saçları gibi demek istiyorum. Önce balyajını attır sonra kestir, yıprananlar gitmiş olur. Fazlada kısaltmalarına izin verme, bu kadar uzatmışsın. Baştan konuş, bende hep gözlerini korkutuyorum kuaförlerin gıdım gıdım kesiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?