• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi öneri (RESİMLİ)

nalanbilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
288
1
68
Eskişehir
saçlarımın tümden boyamak istemiyorum ama taban koyu durursa diye balyajdan da çekiniyorum. ufak tefek bir değişiklik olsun istiyorum . güzel önerilerinizi bekliyorum :) $421245_260045504070805_1504856972_n.jpg $464591_323886917686663_357891144_o.jpg $479209_277757412299614_994127176_o.jpg

3.resimde çok güzel görünüyor canım ama illa değişim diyorsan saçlarının uç kısımlarına ışıltı attırabilirsin çok yakışır

Cok guzelsin sacinda teninde burnunda masallah. Siyah yakisir, bakir yakisir kizil yakisir kahverengi yakisir valla senin ten rengine cogu renk yakisir bir kuafor yorumu;))

Cok guzelsin sacinda teninde burnunda masallah. Siyah yakisir, bakir yakisir kizil yakisir kahverengi yakisir valla senin ten rengine cogu renk yakisir bir kuafor yorumu;))

gece gece mutlu ettiniz beni :) bu aralar çok morale ihtiyacım var şimdilik aralarına ışıltı ile yetinicem yavaş yavaş tümden boyamaya geçerim :)

artık fiyatına göre ışıltı yada uçlara balyaja karar verdim.birkaç gün sonra yeni saçlarımı da eklerim teşekkür ederim önerileriniz için.

ben krepe balyajda ısrar ediyorum, çok doğal (hemde modern) duruyor, internetten bir bak istersen. çok güzel saçların var yazık olmasını istemem :16:.

foto eklemeye çalıştım ama olmadı, rojda demirer 'in saçları gibi demek istiyorum. Önce balyajını attır sonra kestir, yıprananlar gitmiş olur. Fazlada kısaltmalarına izin verme, bu kadar uzatmışsın. Baştan konuş, bende hep gözlerini korkutuyorum kuaförlerin gıdım gıdım kesiyorlar :9:.

foto eklemeye çalıştım ama olmadı, rojda demirer 'in saçları gibi demek istiyorum. Önce balyajını attır sonra kestir, yıprananlar gitmiş olur. Fazlada kısaltmalarına izin verme, bu kadar uzatmışsın. Baştan konuş, bende hep gözlerini korkutuyorum kuaförlerin gıdım gıdım kesiyorlar :9:.

evet bende dün araştırırken hep rojda demirerin saçlarını buldum. kesimi de onunki gibi yaparsam baya bir değişiklik olmuş olur. teşekkür ederim yardımlarınız için

Canım saçların bu haliyle çok hoş, özellikle 3. resimdeki haline bayıldım. Ten rengin açık olduğu için ne yaptırsan yakışır ama ufak değişim istiyosan, aralara ışıltı veya uçlarını ara ara sarı yaptrabilirsin. Bak Gamze sayının fıstık gibiyim adlı klibini izle, ordaki gibi, benim çok hoşuma gitti, uzasın onu düşünüyorum =)

Son düzenleme:
Back