Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi konusunda sorum var...!!!

çok açık bir sarı bunu zaten kendin elde edemezsin eger çok istiyorsan yaptır ben sadece doğal gözükmesini istiyorsan küllü yaptırmalısın demiştim kendine yakışcağını düşünüyorsan

küllümango bu sarının koyu sarı olduğunu söyledi ama sadece bir ton koyusunu boya çünkü saçında kızıllık var dedii söylenenleri yaptıracağımm

avatardaki resminden bahsediyorum ben canım avtardaki resim baya açık bir sarı küllü de değil sanırım hollywood sarısına denk geliyor

avatardaki resminden bahsediyorum ben canım avtardaki resim baya açık bir sarı küllü de değil sanırım hollywood sarısına denk geliyor

canım bence bu saç rengi 9.1 ama tam kullu değil. duz hollywood sarısıda değil çünkü yeşilimsi bır tonu var. guneş vuran yerlerıde oldukça açık ama canlı duruyor.yanı 10 numara olsaydı sanırım bu kadar doygun bır sarı çıkmazdı. bende yuzde yuz demiyorum tabı ışığa dıkkat ettım ve yeşilimsi bır ton gördum o yuzden 9.1 dedim.

bende beyaz tenliyim önceden korkuyodum sarı yapmaya sonunda yaptım gören bayılıyo sakın değiştirme diyolar
üstelik senin gözlerinde açık renkmiş benim hepten koyu
bana yakıştıysa sana kesin yakışır :)

fiyat sormuşsun bu arada ben önce uçlarını sarı yaptırdım 25 ytlye sonra gittim biraz daha açık sarı ve daha yukarı doğru istiyorum dedim 25 ytlde öle verdim toplamda 50 ytlye sarı oldu sadece dipleri açık kumral onuda ben öle bilerek bıraktırdım yaşıme gitsin die 19 yaşındayım bende
normalde kuaförler 150den aşağı fiyat vermiyolardı bana

http://www.getinvolvedtogether.org/picture/special/kgcparty/stamp/claudia-schiffer-1.jpg
burda claudıa scfferin saçı 10 numaraymış..dergide okumuştum zamanında.burdakı saç rengiyle aynı.

avatarımdaki rengi çıkarıcam kuafre götrücem inşallah yaparlarda inşallah kötü durmaz aynen o şekilde saçımıda kestircem
ayrıca çok yoğun kızıl değil saçlarım uçlarım turuncuya döndü ışıkta bakır kızıl gibi duruyor ayrıca bu ton için kuaföre ne demeliyim yanii adı ne olabilir sizce bu renginn??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…