- Konu Sahibi PastelBoya
-
selam!!:enbuyukkk:
5 aydır saçlarım kızıl seviyorum bu rengii:1rolleyes:
ama bakımı çok zor..ve saçlarım yağlı olduğundan dolayı sık yıkıyorum
1,5 ayda bi kere boyamak zorundayım yoksa turuncuya dönüyoo
buda saçlarıma aşırı zarar veriyo kii saçlarım zaten ince tellii
aklıma bişey geldii paylaşmak istiyorum
ben beyaz tenliyim gözlerim yeşil sarı boyasam komple yakışan bi ton
yada saçlarımı doğal rengine boyatsam ve ince ince balyaj attrısam kökten olmamak
şartıyla sizce yakışır mıı??
beyaz tenliyim diye sarı saçın yakışmadığını söylüyorlar yada olduğumdan fazla
olgun göründüğümü söylerler geneldee
daha önce sarı attırıyodum çünkü bi kaç paket ama nedense gerçekten ton
bana yakışmıyordu çok beyaz tenli insanlar görüyoum saçlarıı sarı öyl yakışıyo kiia.s
denize falanda gidicem biraz bronzlaşınca güzel durur herhalde
sizce:uhm:
a.s.
arkadaşım beyaz tenliysen sarının yakışmaması mumkun değil. ama sen bence sarının sana yakışacak tonunu seçememişşin. sarının o kadar çok tonu var kı. bence ıyıce araştır ve sana en çok gıdecek sarı tonunu bul ve ona boyat.
aynen bende öyle düşünüyorum..:1closedeyes:
dip byası komple boyamaktan iyidir :çok üzgünüm:
zaten dökülüyo saçlarım kansızlıktann
hemen boyamayacağım zaten
önce yavaş yavaş kendi rengime döndürücem
bioxcin kullanıcam bi süre düğnümüz varr
o sıralar boyatmayı düşünüyorum
sizce nasıl tonlar yakışırr bana??
canım seni görmeden ne desek yalan olur. sarının sıcak tonları var soğuk tonları var açık tonu var koyu tonu var bır suru tonu var çünkü. ben bıle koyu tenli koyu gözlu bırısıydım ben bıle 1 ay kadar sarı ıle dolaşmıştım ve çok yakışmıştı.yanı bence sasma derim beyaz tenliysen.internette ten rengi kaç rengi göz rengi sanabenzeyen sarı saçlı kadınları bır araştır bakalım.
cevapların için çok teşekkür ederiim
ya mesela avril gibi istiyorumm yada doğal görünen sarılar varya öylede olabilir
yaşım 19 olgun bu yüzden çok görünmek istemiyorum
palette kızılına boyuyorum küllü renklere boyasam 1 2 kere kzılı biraz da olsa kırarmıyım:uhm:
bide rengi açma işlemi varya ondan da korkuyorumm fisfisfis
bu arada avtardakii beniim
canım saçın ne derece sağlıklı bu çok önemli.uzun bır sure saçındaki boyayı akıtabılrsın .beyaz sabun ve arap sabunuyla. arap sabununu ben hiç denemedim. ama bu aralarda herkese soyluyorum. yaptığım bı araştırmada arap sabununun içindeki tuzlar sayesınde saç boyası daha çabuk akıyormuş ve kuaoforler bıle eskiden kullanırmış. ama tabı her arap sabunu yada beyaz sabunla yıkadıktan sonra bakım yağı surup saçını besle ki saçın kurumasın rengini akıtcam derken. sonrada kullu sarıyla rengini açar ardından kullu kumrala boyarsın. bır kaç zaman boyle dolaşırsın ne kadar çok kullu kumrala boyarsan saçındaki kızıllık o kadar azalır. saçındkai kızıllığın rahatsız etmeyeceği duruma geldiğinde de yavaş yavaş rengini açabılrsın.
yanı canım kızıldan sarıya dönemn için tercih edeceğin renkler summerında dediği gibi anca koyu sarı olabılır. zaten daha açığıda yaşın ıtıbarıyle yakışmaz.kafana koymuşşan rengi oturtana kadar 3 4 ayı gözden çıkarman gerek. ama sonrasında oldukça memnun olacaksındır doğru sarıyı bulduğunda
küllü sarı bana koyu gibi geldii ne bilim ben daha canlı tonları seviyorum zaten röfle gölge tarzı düşünmüyorum
kuaförde boyuyacağım sarı yapacağım zamn...koyu sarıyı da boyalara bakarak buldum
daha çok açık kumrala benziyorr..
yinede bilmiyorum:uhm:
avrupa yakasında işini gerçekten iyi yapan çokk uçukk fiyatları olmayn varmı bi yer bildiğiniz???
onun yerine küllü koyu sarıya boya belki küllülüğünü arttırmak çin bazı boyalar karşıtırablirsin mavi yada gri gibi ben pek bilmiyorum küllümango daha iyi bilir her zaman 15 günde bir bu rengi boyarsın ve renk gün geçtikçe oturur küllü kahveyi koyu sarıya döndürmek zor olur boya boyayı açmaz sonuçta
1-2 resim eklemek istiyorum ama olmuyor:uhm:
nerden yardım alabilirm
selam!!:enbuyukkk:
5 aydır saçlarım kızıl seviyorum bu rengii:1rolleyes:
ama bakımı çok zor..ve saçlarım yağlı olduğundan dolayı sık yıkıyorum
1,5 ayda bi kere boyamak zorundayım yoksa turuncuya dönüyoo
buda saçlarıma aşırı zarar veriyo kii saçlarım zaten ince tellii
aklıma bişey geldii paylaşmak istiyorum
ben beyaz tenliyim gözlerim yeşil sarı boyasam komple yakışan bi ton
yada saçlarımı doğal rengine boyatsam ve ince ince balyaj attrısam kökten olmamak
şartıyla sizce yakışır mıı??
beyaz tenliyim diye sarı saçın yakışmadığını söylüyorlar yada olduğumdan fazla
olgun göründüğümü söylerler geneldee
daha önce sarı attırıyodum çünkü bi kaç paket ama nedense gerçekten ton
bana yakışmıyordu çok beyaz tenli insanlar görüyoum saçlarıı sarı öyl yakışıyo kiia.s
denize falanda gidicem biraz bronzlaşınca güzel durur herhalde
sizce:uhm:
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?