• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama "saç rengi işlerinden en iyi o anlar" dediğiniz kullanıcıların nickleri?

maviojelikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
123
1
26
İstanbul
kızlar saçımla ilgili soru sorucamda varsa böyle "o süper bu konuda,onun söylediği renk aynen tutar" dediğiniz kullanıcı varsa forumda yazın =) kendinizde olabilirsiniz bu =)
çünkü istediğim rengi tutturamazsam ağlıcam artık valla:(

kızıl saç konusunda tecrübeliyim ama benden daha iyi olan arkadaşlarım da var
el birliğiyle yardım ederiz ladyevil, slania.. onlarda saç boyaları konusunda donanımlı ve benden daha cesurlar
elimden geldiğince ben de yardımcı olmaya çalışırım seve seve.:34:

kızıl saç konusunda tecrübeliyim ama benden daha iyi olan arkadaşlarım da var
el birliğiyle yardım ederiz ladyevil, slania.. onlarda saç boyaları konusunda donanımlı ve benden daha cesurlar
elimden geldiğince ben de yardımcı olmaya çalışırım seve seve.:34:

Kızıl saç konusundaki tecrübelerini biliyorum amonra ve ben şu sıra kızıla taktım.
Bana bi el atıversen :1:
Kızılın maşallah bin çeşit tonu var hangisini boyasam bilemiyorum

$color_soin3.jpg

istediğin renk color soin buğday sarısı ve göz alıcı altın sarısına çok benziyor canım
özel mesajla da bahsettiğim gibi kendim denememiş olsam da annem de gayet başarılı olmuştu.

$84921_buyuk.jpg

Loreal Recital Preference - 8.32 Berlin Koyu Sarı Dore İrize bu da çok uygun bir ton
ama hala üretimde mi bir fikrim yok:26:

senin istediğin saç koyu sarı, içinde dorelik olan bir ton
LOREAL MAJİREL SAÇ BOYASI - 8.30 KOYU SARI DORE YOĞUN bu da uygun
$pr_01_416_min.jpg

ayrıca majirel 8.3 koyu sarı dore, 8.34 koyu sarı dore bakır bunlar senin istediğin tona çok yakın
bir incele derim.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 659940

Loreal Recital Preference - 8.32 Berlin Koyu Sarı Dore İrize bu da çok uygun bir ton
ama hala üretimde mi bir fikrim yok:26:

senin istediğin saç koyu sarı, içinde dorelik olan bir ton
LOREAL MAJİREL SAÇ BOYASI - 8.30 KOYU SARI DORE YOĞUN bu da uygun
Eki Görüntüle 659949

amonra; bende şu ara esra erolun saç rengıne taktım kafayı...kızılın hangı tonu hala anlayamadım.kızıl-kahve karışık gibi......fotosunu bulamadım .foto da zaten belırgın cıkmamıs...eger biliyorsan yorumlayabılır mısın:16:

amonra; bende şu ara esra erolun saç rengıne taktım kafayı...kızılın hangı tonu hala anlayamadım.kızıl-kahve karışık gibi......fotosunu bulamadım .foto da zaten belırgın cıkmamıs...eger biliyorsan yorumlayabılır mısın:16:

canım takip etmediğim için saç rengi ne bir bilgim yok
ama fotoğrafını görebilirsem belki fikir yürütebilirim:34:

Amonra ne kadar teşekkür etsem az :) ve fikir veren herkese
8.34 yaptım en son, clemency marka
ama küllü oldu niye bilmiyorum, markadan kaynaklı olabilir, veya önceki zeminin belli belirsiz bile olsa küllü oluşundan
şimdi bu önerdiğin numaralarla elde edicem inşallah, bu sefer umutluyum =)

İyi akşamlar Amonra. Siteye daha yeni üye oldum ve saç konusunda bilgili olduğunu okuyunca hemen sana yazmak istedim. Ben 22 yaşındayım. Saçımı bi çok kez boyadım ama istediğim renge ulaşamadım. Saçlarımı en son garnierin çikolata kahvesine boyadım. Saçlarım aşırı kızıl olsun istemiyorum kızıl yansımalar olsun istiyorum. Esra Erolun saçına takmış durumdayım ama bi bulamadım rengini yardımcı olursan çok sevinirim.

Back