ama koyu renk sevmedim ben hiç kendimde. kıvırcık saçlarım benim koyu kumral boyadığımda çok fazla koyu gözüktü gözüme kıvırcık saç rengi boğuyor.
bu kızla tenim aynı saç dip rengimde aynı uçları gibi istiyorum ben doğal bir sarı yani
Merhabalar;
Bu rengi evde tutturmak gerçekten zordur. Çünkü onların(Avrupalıların) kendi renkleri açık kumrala yakındır. Yani sen eğer küllü sarı alıp saçının dibine vurursan küllü sarı değil kızıl çıkar ortaya. Neden mi Çünkü küllülük özellikle bakır yansımaları almak içindir. Senin saçının dipleri boyanmamış küllü vurursan kızılımsı olur. Nerden mi biliyorum. Çünkü bir hafta önce halam küllü renk beğenmiş gitmiş koleston 11/1 almış sarı beklerken kızıl olmuş. Ben de dedim ki sen sarı değil kızıl almışsın dedim.
Neyse senin soruna cevabım 10 yıldır saç boyuyorum. bakırlık olan rengi eğer kzıllığı fazla yoksa 11/1 ile boya(sadece bakırlık olan yeri dibini değil.) eğer kızıllık varsa açma işlemi yapman gerekir.
şimdi bakır yansıma var diyelim ve küllü ile kapadın yani boyadın. saçını iyice kurut ve Dbinden başlayarak 9.3 ya da 10.3 ile boya (saç uçların dahil).
Kızıllık varsa ve uçlarına açıcı sürdün diyelim (bunları mutlaka folyo ile kapat) kalan yerlerini dibinden başlayarak yine 8.3 ile boya.
Sana bir dipnot. Hngi boyayı kullanırsan kullan %6(20 volume) lık oksidan KULLANMA! %9(30 volume)luk oksidan kullanman gerekli.
Ve bu dediğim renkleri marketten değil kuaför malzemesi satan yerden al markası; loreal MAJİREL ya da koleston perfect olsun.
Yok ben şu an acil olmam gerekiyor diyorsan
açıcıyı: Koleston yoğun renk açıcıyı al
boyayı: lorealden 9.3 , 8.3 = bunlar market boyasıdır.
Kesinlikle üstündeki renklere aldanma dediğimi yaparsan memnun kalırsın :)