• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ...Saç rengi açtırmak isteyenlerin soruları

pxixn@r

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
138
4
96
İzmir
kızlar benim saçlarım röfleli, iki hafta önce de yeniledim ama rengi istediğim kadar açık olmadı... tekrar boyatmadan rengini az da olsa açmam mümkün mü..? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

var canım bıldıgın papatyayı kaynat suyu soguyunca sur sacına cık gunese bekle bıraz yıka yada oksıjende kullanabılırsın ama oksıjenle cok cabuk acıldıgı ıcın rengını cok fazlada acabılırsın dıkkatlı ol derım :utangac:

tavsiyelerin için teşekkür ederim canım ama ben daha çok kozmetik ürünlerden faydalanmayı düşünmüştüm... yok galiba öyle bişey... fisfisfis

canım bence bekle biraz çünkü röfle zamanla açılır ben kendimden biliyorum.ayrıcada papatya suyu boyalı saçı degil dogal saçın rengini degiştirir yinede sen bilirsin tabiki

iki hafta oldu kızlar yaa; pek açılıcak gibi durmuyo... biraz araştırma sonucu bunu buldum; yves-rocher phytum reflets nature serisinden papatya özlü şampuan... saç rengini açıyormuş, ışıltı da veriyormuş... deniyelim bakalım; işe yarayacak mı...

acaba bu sampuan boyalı saclarıda acar mı? sende ise yararsa bende alayım canım

acaba bu sampuan boyalı saclarıda acar mı? sende ise yararsa bende alayım canım

bilemiyorum ki canım... salı günü tekin acar a uğricam; bulabilirsem alıcam... işe yararsa yazarım... başka şeylerde araştırıyorum; bişeyler öğrenirsem onları da paylaşırım...

ayrıca bu bahsettiğim şampuanın kahverengi ve beyaz saçlar için olanı da varmış... kızıl ve gri gölgeler sağladığı yazıyordu... yerimseniben

gri gölge nasıl olur ki :uhm: benim saclarım kızıl ama bakır kızıl olmasını istiyorum

internetten baktım fiyatı 16 yazıyor. suan yeni bi sampuan aldım ama ise yararsa onuda alırım.

gri gölge nasıl olur ki :uhm: benim saclarım kızıl ama bakır kızıl olmasını istiyorum

beyaz saçlar için gerçekten gri gölgeler sağlıyo olabilse keşke... bazı beyaz saçlar öyledir(bu sağlıklı olduğu anlamına geliyormuş)... ben çok karizmatik buluyorum... ama bu kadar belirgin değişikliklerin olacağını sanmıyorum... ayrıca internetten baktığını söylemişsin dikkat ettiysen saç kremi yok... saç kremi kullanmadan açamıyorum ben saçlarımı... başka bişey kullanmam gerekecek... :sm_confused:

bir haftadır bahsettiğim bu şampuanı kullanıyorum... yorum yapmak için erken ama henüz bir etkisi yok... :kahve:

benim saçlarım da da aynı sorun oldu gliss die bi şampuan var onun sarı saçlar için olan şampuan ve şaç kremini kullan nasıl açıldığına şaşıracaksın kolay gelsin

fark ettiyseniz saç açıcı saç diplerini yakıyor saç rengi açtırmak saçları yıpratıyor bir keresinde bende istediğim rengi tuturamadılar açtırdım ve saçlarım yolunmuş gibi oldu boya yaptırdım zaman çıkmasını bekliyorum saçlarım maf oldu ya ..

fark ettiyseniz saç açıcı saç diplerini yakıyor saç rengi açtırmak saçları yıpratıyor bir keresinde bende istediğim rengi tuturamadılar açtırdım ve saçlarım yolunmuş gibi oldu boya yaptırdım zaman çıkmasını bekliyorum saçlarım maf oldu ya ..

ben de bu yüzden tekrar bir işlem yaptırmak istemiyorum... şampuan ya da ona benzer şeyler kullanıyorum ama henüz bi sonuç alamadım... bir de arkadaşımızın önerdiği gliss i denicem...

menekse yagi boyayi akitir hem de sac uzatir. oda arkadasim kizili akitti. sur yagi 20 dk bekle. sonra yikan. renk akar ama zaman alir tabi mucize degil.

bn avondan saç açıcı siparişi verdim daha gelmedi kullanan var mı nasıl oluyo
grnt071sh9.jpg

saç rengim yukardki gibi nasıl olur açınca acaba ?? bide sadece uçlarına mı sürsem yoksa tamamına mı sürsem:uhm: fikirlerinizi bekliorum

Son düzenleme:
Back