• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç rengi açmada son nokta... böylesini de ilk defa duydum... yok artık dedirtiyor...

bu yöntemi uygular mıydınız?

• Ankete Katılan
    37

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
kesinlikle yorumsuzdur size sadece cosmopolitan dergisinin bir bölümünde yer alan bilgiyi aktarıyorum...

BULAŞIK MAKİNASI DETERJANI İLE AÇILIN
Eğer saç renginizin çok koyu olduğunu düşünüyorsanız, şampuanınızın içine birkaç damla sıvı bulaşık makinesi deterjanı damlatıp karıştırın. Uzmanlar, deterjanın saç renginizi bir-iki ton açmaya yardımcı olacağını belirtiyor.

pes!!!

yine de denemek isteyenler denedikten sonra deneyimlerini paylaşırlarsa iyi olur.

başlığı görünce aha dedim kesin çiş sürüyolardır kafalarına, ama bulaşık deterjanıymış :)) tutmadı :))

çiş daha iyidir herhalde... en azından kimyasal, kanserojen falan diildir. üstelik te steril:) delikafadulden

du bakiim altından ne çıkcaak dediim pek temiz bişi çıktı deterjanmışş meğerse heheheh

Ayy cidden paylaşan olursa buraya yazsın :kahve:
Bende denerim belki..
Bi de bi kaç kuaföre sormak lazımm CADIARZU

çamaşıra,bulaşık makinesine parlatıcı olarak sirke koyuluyosa memleketim insanı (ki bu biraz daha olası)onunda deterjanını kafasına sürer..yeter ki içmeye kalkmasalar...geçen de burda okudum biri soruyordu:temizlik malzemesi:LOC saça iyi gelir mi diye!!! AZıZ NESıN'i bir kez daha saygıyla andım işte şimdi

bunu bilmiyorum ama şahit oldugum bir yöntem var :) ev arkadaslarım platin sarısını tutturmaya calışırken saç daha cok acılsın diye boyanın içine çamaşır suyu koymuşlardı :D:D ama arkadasımın sacları feci yıprandı bir de camasır suyu kokusuyla ugrasmıstık ama hala güleriz :))..kimse denemesin ...

bunu bilmiyorum ama şahit oldugum bir yöntem var :) ev arkadaslarım platin sarısını tutturmaya calışırken saç daha cok acılsın diye boyanın içine çamaşır suyu koymuşlardı :D:D ama arkadasımın sacları feci yıprandı bir de camasır suyu kokusuyla ugrasmıstık ama hala güleriz :))..kimse denemesin ...

:roflol::roflol::roflol:
Bende tam şimdi diyordum ki, bulaşık deterjanı az gelebilir, çamaşır suyu tam çözüm.
Sevgili december söylediklerine katılıyorum ayrıca :roflol::roflol:

yaa kafamıza boya sürüyoruz da sonuçta deterjanların üstünde el vücut temizliinde kullanmayın demiyorlar mı? demek ki zaralı. gerçi deterjan kullanırken elimize değiyor ama... bir de şampuana birkaç damla koyuluyor herhalde çok zararı olmaz... ama yine de bana itici geliyor...

Lolalucy bende geçenlerde paylaştım bunu bana gelen yorumlarda da aynı şey söylendi.
Aslında ben başta denemek istedim ama sonradan vazgeçtim :)

Back