• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç projem-ısırgan=)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

rollan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2010
82
0
36
Ankara
selam kızlar, ben yarından itibaren kendimce en mantıklı olacak tedavime başlıcam:) resim de çekicem.. 3 ay sonra size ilk hali son hali yaparım bakalım beraber görürüz artık bi fark olucak mı olmıcak mı? baktım biçok formül yazılmış vs ama hiçbiri umut vermiyo biri sunu yaptım bunu yaptım demiş öyle kalmış konu, işe yaradımı meçhul..
benim ekstra bi dökülmem yok ama zaten saç yapım genel olarak ince telli ve seyrek sayılır. daha sıkı saçlar hayalim tabikii...
bi de mevsimsel saç dökülmesi yaşıyorum her seferinde.. elimi saçıma atmayagöreyim elimde kalıyodu hepsi :/ ayrıca hipotiroidim ve demir eksikliğimde var.. öf pöf yaniii.. hala saçım olması bile mücize :D
her neyse.. bu sefer düzenli ilgilenicem zavallı saçlarımla bakalım bu ilgime karşılık vericekler mi :p
1)ilk olarak ilaçlarımı kullanıcam tabiki en önemlisi bu sizde de bi sorun varsa dış bakımdan önce yapmanız gereken iç yapınızı düzene koymak. özellikle bu hipotiroidi bi illettir dikkate alın,
demir ve çinko ilacı alıcam bir de hergün 1'er tane
2)haftada 3 sefer ısırgan otu suyunu saçlarıma sürücem(3 ay devam edicem en az bakalım.. )
3)haftada bir sefer de bepanten,bemiks,evigen-badem yağı karışımını uygulucam..
hadi bana şans dileyinn :))
resimlerimle dönücemm
tavsiyelerinize de açığım tabiki ;)

süpersin canım..bende ısırgan suyuna baslıycam taze bulma ımkanım var..ha bu arada ben sampuanıma sarımsak koydum tabı sutle kaynattım ve kokusu kesınlıkle yok:9: sanada tavsıye edıyorum..sampuanıma cam terebentı esansı ve bemıks, evıgan ,bepanten ,karanfıl,sarımsak koydum :12: bakalım ne olcak ayrıca sacın cok yaglıysa yag surmemeye calıs.cunku benım kuru olmasına ragmen yaglar sacımı yaglandırmıs sınır etmıstı..bence sınamekıye karıstırıp bır yap ampulleri..bende ole yapcam ve sutle kaynatıp sarımsagı surcem kokusuz kokusuz :54:

benimde seyrek ve cansız saçlarım ayrıca hipotiroidi ve kansızlıkta var.sonuçları bekliyorum

bo şanslar canımmm :34:

Back