• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı saç modelleri

fotorafdaki kiz, on tafalari duz..

senin dusundugun fikir gercekden super:34:hayirlisi olsun canim benim!
deneme yaparsan ve resim eklersen ( yuzunu kapatarak) cok sevinirim, belki kararim degise bilir!! enazsindan kina icin ikinci bir modelim olabilir:27:

simdiden mutluluklar!!

Tabi eklerim, 24ünde düğünüm ondan sonraki günlerde koyarım. Hepimize mutluluklar canım. :) Başka bi model yaptırırsam da eklerim, malum bu tarz şeylerde daha iyisini gördüğünde insanın kararları hemen değişir. :1:

Tabi eklerim, 24ünde düğünüm ondan sonraki günlerde koyarım. Hepimize mutluluklar canım. :) Başka bi model yaptırırsam da eklerim, malum bu tarz şeylerde daha iyisini gördüğünde insanın kararları hemen değişir. :1:
Ne güzel düğüne sayılı günlerin kalmış! Ve dört gözle resimlerini bekleyeceğim !

Düğünün oldumu Canim? Resimlerini hala bekliyorum:))

Fotoğrafların kalitesi düştü kestiğim için, modeli belli eden bir kaç fotoğraf bulabildim sadece. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Düğünden sonra açarken zorlandım saçımdaki krepeler yüzünden. Onun dışında bir problem olmadı, hoşuma gitmişti. :)

$Görüntü2016(1).jpg

$Görüntü2036.jpg

$Resim 058.jpg

Fotoğrafların kalitesi düştü kestiğim için, modeli belli eden bir kaç fotoğraf bulabildim sadece. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Düğünden sonra açarken zorlandım saçımdaki krepeler yüzünden. Onun dışında bir problem olmadı, hoşuma gitmişti. :)

Eki Görüntüle 469778

Eki Görüntüle 469779

Eki Görüntüle 469780
öncelikle hayirli olsun! Allah sizi hiç bir zaman ayirmazsin!
Sacında çok güzel olmuş! Kezinlikle abartıdan kaçmış ve dogru bir sac modeli secmissin! Abartılı saclar bence bütün mahsunlugu örtüyor, bu yüzden dogru kararı vermek çok önemli. Tekrar mutluluklar ve resimler icin teşekkür ederim!:54:

çok teşekkür ederim :) Allah hepimizin mutluluğunu daimi kılsın. O özel düğün gününde herkesin içine sinsin yapılan her şey.:16:

ben bunlara benzer istiyorum, kalıp gibi istemiyorum ama nişanımda yapamadı kuaför, umarım düğünde olur.. tabi bir de bu saçın düğünde bozulmama sorunu var. bakalım neler olacak.

$Taylor_Swift-225x300.jpg $gelinsaç-modelleri-2012 15.jpg $2012-gelin-saç-modelleri9.jpg $gelin_taclari_3 (1).jpg

Back