SeMa21 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2008 63 0 86 34 Diyarbakır 23 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi SeMa21 #1 kızlar bu saç modelini kendimiz nasıl yapabiliriz.Saçta ne kullanılmıs acaba fikirlerinizi yazarsanız sevinirim canlarım. [/IMG]
kızlar bu saç modelini kendimiz nasıl yapabiliriz.Saçta ne kullanılmıs acaba fikirlerinizi yazarsanız sevinirim canlarım. [/IMG]
E EU1 Ziyaretçi 23 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi SeMa21 #2 canım saçlar arkaya dogru taranmış , normal toplanmış ve saçları tokanın etrafında bol bir şekilde döndürülmüş gibi görünüyor burdan
canım saçlar arkaya dogru taranmış , normal toplanmış ve saçları tokanın etrafında bol bir şekilde döndürülmüş gibi görünüyor burdan
VsneLroCCo İşi bilcen işe gitmicen:) Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2008 198 1 96 Bursa 23 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi SeMa21 #3 FairyLike .!.: canım saçlar arkaya dogru taranmış , normal toplanmış ve saçları tokanın etrafında bol bir şekilde döndürülmüş gibi görünüyor burdan Genişletmek için tıkla... Katılıyorum canımcım..Ve bu işlem yapılırken dalgalı saça uygulanmış.Saçın düzken falan denersen belki aynı görüntüyü elde edemeyebilirsin..
FairyLike .!.: canım saçlar arkaya dogru taranmış , normal toplanmış ve saçları tokanın etrafında bol bir şekilde döndürülmüş gibi görünüyor burdan Genişletmek için tıkla... Katılıyorum canımcım..Ve bu işlem yapılırken dalgalı saça uygulanmış.Saçın düzken falan denersen belki aynı görüntüyü elde edemeyebilirsin..
E EU1 Ziyaretçi 23 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi SeMa21 #4 DimmPlé ! .!.: Katılıyorum canımcım..Ve bu işlem yapılırken dalgalı saça uygulanmış.Saçın düzken falan denersen belki aynı görüntüyü elde edemeyebilirsin.. Genişletmek için tıkla... orasını atlamışım canım haklısın , dalgalı olmalı a.s
DimmPlé ! .!.: Katılıyorum canımcım..Ve bu işlem yapılırken dalgalı saça uygulanmış.Saçın düzken falan denersen belki aynı görüntüyü elde edemeyebilirsin.. Genişletmek için tıkla... orasını atlamışım canım haklısın , dalgalı olmalı a.s
S secil_65 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2008 61 0 86 34 İzmir 23 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi SeMa21 #5 beren saatin burdaki saç rengi çikolata kahve mi acaba ???