- 1 Ekim 2014
- 180
- 98
- 38
- Konu Sahibi Nvbianprincess
-
Özelden resmimi atabilirimAlnınız orta genişlikte demişsiniz tipinizi görmeden yorum pek sağlıklı olmayabilir ama alnınızdan yola çıkarak omuzlarınıza kadar kısalıkta bir saç modeli ve kahkul önerebilirim hem modern hem de tarz bir saç modeli olabilir
Tam öyle kestirmek istiyorum ya ondan koydum resmideEklediğin fotoğraf. Bildiğin düz küt saç gibi. Yukardanda tutturmuş..
Alemsin valla nerden buldun bu resmi
İnsan kararsız kalınca ne yapacağını şaşırıyor.
Bende katlı yeni kestirdim.. Belimdeydi saçlarım. ama kullanamadım
ince telli bebek sacı gibi olduğu için hacimsiz durdu.
Omuzlarımda kestirdim.. pek bişey anlamadım.. Bende şöyle kısacık kestirsem diyorum.
Resmini Görmeden pek bir fikir veremiycem saç modeli için..
Doğru olmaz ama bu saç modeli rahat kullanılır.
Tam olarak sacın düzse.. katlıyı kullanmakta sorun yaşarsın zaten
Tam öyle kestirmek istiyorum ya ondan koydum resmideD
Özelden kendi resmimi gönderebilirim.
Saçımda düz normalde
Evet yaa yaşım daha 18 beni kocaman kadın gibi yaptı katlı katlıBende hafta sonu bi değişiklik yapayım dedim. Saçlarımı kestireyim kuaföre arkalardan bağlıyacak kadar kes önden kahkül bırak dedim hemen kat kesmiş ya sinir oluyorum,şu hiç bişi bilmediğimizi sanan kuaförlere bi öğrenmişler kat kesip gönderiyorlar. Sürekli gittiğim bi yer bişi de diyemedim. Iki gündür kendimi yiyorum. Kuaför arkadaşlar varsa lütfen artık kat kesmeyin bizide kendinizide ucuz gösteriyorsunuz.
Çok teşekkür ederim. Uzun saç kullandım ama saçlarım çok düz olduğundan kafama yapışıyor o yüzden fazla hoşuma gitmiyor :)Gözde, bence kısa saç sana çok yakışır. Sanırım şuanda benim sacım gibi kestirdin sende
Yüzün çok güzel maşallah.. enseni çok açtırma ama,
Uzun saçıda ben sana yakıştırırım aslında.... senin saçlarında zayıf ince tellimi? o zaman uzun saç kullanımı zor oluyor.
Evet dışa fön çektirmiş gibi kalkıyorlar yatıncaKatlı katlı bende hiç sevmiyordum ama saçlarım bu son senede acayip döküldü..
Basık olunca bende katlı kestirdim.. birde ben hep su dalgası gibi yapıyorum sacımı... jole ve köpükle
O zaman katlı daha güzel oluyor diye kestirdim.... ama memnun değilim... deli gibi bişey oluyor bazen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?