• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saç modelim benim için çile oldu

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Nvbianprincess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
180
98
38
Doğru yere mi açtım bilmiyorum ama burası daha çok görülüyor diye burda açtım konuyu.
Saçlarım dümdüzdü sıkıldım yakışmıyor bana dedim gittim katlı kestirdim uzaylı gibi oldum hiç yakışmadı, yine kestirmek istiyorum bu sefer kısa istiyorum ama yakışmazsa öyle gezmek zorunda kalıcam sinir oluyorum bana hiçbir saç modeli kesimi yakışmıyor ne yapacağım gerçekten 1 haftadır düşünmekten başım ağrıyor.Bi kısa kestiriyim diyorum bi uzatıcam diyorum bıktım düşünmekten sizdende yardım istiyorum yüzüm oval gibi yanaklarım içe çökük değil toplu gibi alnımda orta büyüklükte sizce bu model bana olur mu yüzüme yakışır mı 53 kiloyum boyumda 1.70 civarı
tumblr_n6lfhjEDFM1tqlchwo1_1280.jpg

Alnınız orta genişlikte demişsiniz tipinizi görmeden yorum pek sağlıklı olmayabilir ama alnınızdan yola çıkarak omuzlarınıza kadar kısalıkta bir saç modeli ve kahkul önerebilirim hem modern hem de tarz bir saç modeli olabilir :KK6:

Benim de saçlarım dümdüz ve uzun ve hiç şekle girmiyor hep aynı modelden sıkıldım bende :KK51:

Eklediğin fotoğraf. Bildiğin düz küt saç gibi. Yukardanda tutturmuş..
Alemsin valla nerden buldun bu resmi:KK48:
İnsan kararsız kalınca ne yapacağını şaşırıyor.:KK53:
Bende katlı yeni kestirdim.. Belimdeydi saçlarım. ama kullanamadım
ince telli bebek sacı gibi olduğu için hacimsiz durdu.
Omuzlarımda kestirdim.. pek bişey anlamadım.. Bende şöyle kısacık kestirsem diyorum.
Resmini Görmeden pek bir fikir veremiycem saç modeli için..
Doğru olmaz ama bu saç modeli rahat kullanılır.
Tam olarak sacın düzse.. katlıyı kullanmakta sorun yaşarsın zaten

Eklediğin fotoğraf. Bildiğin düz küt saç gibi. Yukardanda tutturmuş..
Alemsin valla nerden buldun bu resmi:KK48:
İnsan kararsız kalınca ne yapacağını şaşırıyor.:KK53:
Bende katlı yeni kestirdim.. Belimdeydi saçlarım. ama kullanamadım
ince telli bebek sacı gibi olduğu için hacimsiz durdu.
Omuzlarımda kestirdim.. pek bişey anlamadım.. Bende şöyle kısacık kestirsem diyorum.
Resmini Görmeden pek bir fikir veremiycem saç modeli için..
Doğru olmaz ama bu saç modeli rahat kullanılır.
Tam olarak sacın düzse.. katlıyı kullanmakta sorun yaşarsın zaten
Tam öyle kestirmek istiyorum ya ondan koydum resmide :DD
Özelden kendi resmimi gönderebilirim.
Saçımda düz normalde

Bende hafta sonu bi değişiklik yapayım dedim. Saçlarımı kestireyim kuaföre arkalardan bağlıyacak kadar kes önden kahkül bırak dedim hemen kat kesmiş ya sinir oluyorum,şu hiç bişi bilmediğimizi sanan kuaförlere bi öğrenmişler kat kesip gönderiyorlar. Sürekli gittiğim bi yer bişi de diyemedim. Iki gündür kendimi yiyorum. Kuaför arkadaşlar varsa lütfen artık kat kesmeyin bizide kendinizide ucuz gösteriyorsunuz.

Bende hafta sonu bi değişiklik yapayım dedim. Saçlarımı kestireyim kuaföre arkalardan bağlıyacak kadar kes önden kahkül bırak dedim hemen kat kesmiş ya sinir oluyorum,şu hiç bişi bilmediğimizi sanan kuaförlere bi öğrenmişler kat kesip gönderiyorlar. Sürekli gittiğim bi yer bişi de diyemedim. Iki gündür kendimi yiyorum. Kuaför arkadaşlar varsa lütfen artık kat kesmeyin bizide kendinizide ucuz gösteriyorsunuz.
Evet yaa yaşım daha 18 beni kocaman kadın gibi yaptı katlı katlı

Gözde, bence kısa saç sana çok yakışır. Sanırım şuanda benim sacım gibi kestirdin sende:KK51:
Yüzün çok güzel maşallah.. enseni çok açtırma ama,
Uzun saçıda ben sana yakıştırırım aslında.... senin saçlarında zayıf ince tellimi? o zaman uzun saç kullanımı zor oluyor.

Katlı katlı bende hiç sevmiyordum ama saçlarım bu son senede acayip döküldü..
Basık olunca bende katlı kestirdim.. birde ben hep su dalgası gibi yapıyorum sacımı... jole ve köpükle
O zaman katlı daha güzel oluyor diye kestirdim.... ama memnun değilim... deli gibi bişey oluyor bazen..:KK53:

Yüz güzelliğine güveniosan arka omuzda önler uzun kesim olablr... bi de kahkül

Gözde, bence kısa saç sana çok yakışır. Sanırım şuanda benim sacım gibi kestirdin sende:KK51:
Yüzün çok güzel maşallah.. enseni çok açtırma ama,
Uzun saçıda ben sana yakıştırırım aslında.... senin saçlarında zayıf ince tellimi? o zaman uzun saç kullanımı zor oluyor.
Çok teşekkür ederim. Uzun saç kullandım ama saçlarım çok düz olduğundan kafama yapışıyor o yüzden fazla hoşuma gitmiyor :)

Katlı katlı bende hiç sevmiyordum ama saçlarım bu son senede acayip döküldü..
Basık olunca bende katlı kestirdim.. birde ben hep su dalgası gibi yapıyorum sacımı... jole ve köpükle
O zaman katlı daha güzel oluyor diye kestirdim.... ama memnun değilim... deli gibi bişey oluyor bazen..:KK53:
Evet dışa fön çektirmiş gibi kalkıyorlar yatınca :D

Back