Saç Kesim Şekilleri Saç Modeli Anlatimi Ltfn Yardimci Olurmusunuz Kizlar?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Giz-m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2007
248
5
37
Selam Kadinlar Kulübü Bayanlari,

saçlarima bi yildir dokunmuyorum hiç bi modeli fln yok denebilir simdi. 1 yil önce düz bir kahkül kestirmistim. Tekrar kahkül/perçem kestirmek istiyorum fakat nasil anlatmam gerektigini tam olarak bilmiyorum çünkü kuaför hatasi yüzünden saç kesimi sonrasi mutsuz olan bayan çok.

Benim istedigim sekil arkada uzun ve kahkül kismina dogru tek tip ayni hizada olan saç degilde yüzümün ön kisimlarina dogru daha kisa olan fakat yanlarda katli bi sekilde kisadan uzuna dogru uzanan bir kahkül/perçem. Bunu kuaföre en iyi sekilde nasil anlatabilirim? Yada bana resimlerle yardimci olmaniz mümkün mü?

Aski memnu daki Nihalin saç seklini çok begeniyorum fakat alnim açik oldugu için kesimi öyle olupta fazladan bir önde kahkül/perçemi olsun istiyorum..

Önerebileceginiz resimli modeller var mi?

Vildansu tskler güzel bir modelmis, ama kahkül kismi hala çok düz geldi bana. Mesela senin avatarindaki gibi bi modeli nasil anlatiyoruz? Yanlara dogru kat kat daha uzun yüzün orta kismina dogru kisalan veya hiç olmayan iste perçem heralde..

valla cnm nasil tarif edersin bilmiyorum :S ben düz percem kestirmistim..uzayinca yana attim böyle oldu...

:1no2:kendi fotografımı eklıjem yardımcı olmak ıcın ama nsl eklendıqını bılmıorum jnm :S

cnm cwp yazdıgımız yerde eklentiler war..ust tarafta ifadeler warya orda gulen bebek war onun yanında ordan ekleyebilirisn..gozat dıosun pc den fotoyu secıp yukle dıosun yukleyınce pencereyi kapat dıosun we oluoo...

X