Doğal Saç Bakım Kürleri saç maskem:)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
kızlar az önce aldım kaseyi elime mutfağa gittim biraz maya, biraz bal ,biraz elma sirkesi ,biraz sıcak su, biraz zeytin yağı koydum birazda kil.. şimdide sürdüm saçıma bekliyorum nasıl olcak acep bu uyduruk maskem çok merak ediyorum hepsi saça faydalı şeyler bildiğim kadarıyla ama hadi hayırlısı :))))

Bende zamanında önüme geleni karıştırıp bişeyler yapardım ama böyle olunca hiçbir etkisi olmuyo, tek olarak uygulaman daha mantıklı bence. Ben mesela zeytinyağı bakımına başlamak istiyorum ama saçımdan nasıl durulayacağımı bilmiyorum bazıları kuru saçı direk şampuanlayın demiş ama öylede köpürmüyo ki..

nerde hata yaptım anlamadım ama ben ettim siz etmeyin diyorum iğrenç oldu saçım ya

işte bilinçsizce o yararlı bu yararlı diye her şeyi karıştırınca olmuyor miktarı biz tutturamayız o yüzden ya internette güvenilir olan bir tarif bul ya da dediğim gibi tek olarak uygula bence..

Son düzenleme:
nerde hata yaptım anlamadım ama ben ettim siz etmeyin diyorum iğrenç oldu saçım ya

Canım sen saç maskesi değil tutkal yapmışsın resmen

Sadece ılık zeytinyağını nemlendirdiğin saçına sürüp 1 saat beklemen bile yeter aslında...

Canım sen saç maskesi değil tutkal yapmışsın resmen

Sadece ılık zeytinyağını nemlendirdiğin saçına sürüp 1 saat beklemen bile yeter aslında...

evet ılık zeytinyağının faydasını ben de gördüm tavsiye ederim
beyaz sabunla perişan ettiğim saçlarımı ılık zeytinyağıyla düzeltmiştim

evet ılık zeytinyağının faydasını ben de gördüm tavsiye ederim
beyaz sabunla perişan ettiğim saçlarımı ılık zeytinyağıyla düzeltmiştim

Beyaz sabunla ne işin vardı, boyanı akıtmaya mı çalışıyordun?

ama bal saçlara zararlıııııııııııııııııııııııııııııııııııı naptıııııııııııııınn... badem yagı sür aksam yat sabah yıka mükemmel

saçına badem yağı ve zeytinyağı sür yeter bence. bende mucizevi karışım yaratmak istiyorum ama cesaret edemiyorum

benim saçlarımda çok kötü ve sağlam bi maskeye ihtiyacım var kuru yıpranmış ve kırık dolu kestirdim ama hala kötü ve daha fazla kısaltmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…