Saç maşasıyla boynumu yaktım yardım :(

yobodayi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014
50
8
2 gün önce saç maşasıyla boynumu yaktım yaktıktan 10 dakika sonra acıyınca jel buzlardan koydum daha sonra sürekli olarak bepanthen plus sürdüm. 1-2 uzunluğunda bi yanık su toplamadı ama kabuk tutmaya başladı kahverengileşti ne yapmalıyım iz kalmaması için yada bu yaptıklarımdan başka yapıcak bisey var mı bilen varsa yardımcı olursa çok sevinrim teşekkürler şimdiden :)

Ben yanıklarıma madecassol merhem sürüyorum ...Çok faydasını görüyorum..Dilerim siz de görürsünüz..:)

Ben çenemi yakmıştım. Hem de iki gün sonra fuarda kitabımın imza günü vardı. Bana doktorum iz kalmaması için; Fito adında bir merhem (bu lekeyi önlüyor) silverdin (yanık tedavisi için) anestol (acısını alıyor) vermişti. Birde bir iğne vermişti iğneyi kırıp sıvısını çeneme sürmem için (antibiyotik) ama adını hatırlamıyorum...
10 gün sonra çenemde yanıktan eser kalmadı. Ama tabi fuarda o yanık çeneyle imzaladım kitabımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…