- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
- Konu Sahibi kiskanckiz
Benimde boynuma değmişti karardı aylarca öyle kaldı sonra geçti hiç bişey kullanmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ismini hatırlamıyorum ama sarı bır merhem var antıbıyotık ozellıgı olan yanık tedavısınde kullanılıyor, benım alnım gunes yanıgından yara olmustu derısını fazla yolmusum falan onu kullandım bır hafta kadar ne ız kaldı ne bırsey ama hemen basladım, aıle hekımım yazmıstı..kızlar yaklaşık 40 gün önce saç maşasını bir an yanlışlıkla burnuma değdirdim ve o ani aciyla refleks olarak hemen acıyan yeri elledim.. ellediğim için de derisi kalktı tabii.. neyse ben de çok önemsemedim, geçer dedim ama maalesef burnumun üzerinde koyu kahve bir leke kaldı... hani yaşlı ninelerin ellerinde falan kocaman kahve lekeler olur ya aynı onun gibi düşünün...
ben bunun için krem araştırıyorum ne zamandır ama genelde ağır yanıklar için kullanılan kremler falan var.onlar da fazla gelir gibime geliyor ve bulunduğum yerde bir cildiyeci yok maalesef... eczacı da 2 liralık krem öneriyor ondan da umudum yok açıkçası... sizin bildiğiniz bir ürün ya da yöntem var mı.yardımcı olabilir misiniz?
bende kafama düzleştiriyi değdirmiştim haliyle yanık izi kalmıştı ama sonrasında bir şekilde geçti gitti :))Felaken tellallığı gibi olmasın ama üç sene önce dizime düzleştirici deymişti, büyük ölçüde geçse de hala izi dıruyor.
silverdin al düzenli sürkızlar yaklaşık 40 gün önce saç maşasını bir an yanlışlıkla burnuma değdirdim ve o ani aciyla refleks olarak hemen acıyan yeri elledim.. ellediğim için de derisi kalktı tabii.. neyse ben de çok önemsemedim, geçer dedim ama maalesef burnumun üzerinde koyu kahve bir leke kaldı... hani yaşlı ninelerin ellerinde falan kocaman kahve lekeler olur ya aynı onun gibi düşünün...
ben bunun için krem araştırıyorum ne zamandır ama genelde ağır yanıklar için kullanılan kremler falan var.onlar da fazla gelir gibime geliyor ve bulunduğum yerde bir cildiyeci yok maalesef... eczacı da 2 liralık krem öneriyor ondan da umudum yok açıkçası... sizin bildiğiniz bir ürün ya da yöntem var mı.yardımcı olabilir misiniz?