• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saç maşasını burnuma yapıştırdım,leke kaldı yardım:(

Benimde boynuma değmişti karardı aylarca öyle kaldı sonra geçti hiç bişey kullanmadım

Canım bi cildiyeciyr görün derim, veya sağlıkçı bi tanıdığın varsa ona sor. Belki yardımcı olur.

Limon cilt rengini acıyor ben hamilelikte olan Çiller'in üzerine sürdüm düzenli ve geçti acaba Sizde ki leke de ise yarar mı

Aloevera kremi tek geçerim.Kuzenin yüzü komple yanmıştı,deriyi yeniledi hemşireler her gün aloeveralı bir kremle.

Ameliyat izi çabuk iyileşmesi icin verilen kremin adı contractubex.

Bir de ayri bi leke kremi var ama o krem önce cildi bi mahvediyor sonra geciriyor. Riske değmez

kızlar yaklaşık 40 gün önce saç maşasını bir an yanlışlıkla burnuma değdirdim ve o ani aciyla refleks olarak hemen acıyan yeri elledim.. ellediğim için de derisi kalktı tabii.. neyse ben de çok önemsemedim, geçer dedim ama maalesef burnumun üzerinde koyu kahve bir leke kaldı... hani yaşlı ninelerin ellerinde falan kocaman kahve lekeler olur ya aynı onun gibi düşünün...

ben bunun için krem araştırıyorum ne zamandır ama genelde ağır yanıklar için kullanılan kremler falan var.onlar da fazla gelir gibime geliyor ve bulunduğum yerde bir cildiyeci yok maalesef... eczacı da 2 liralık krem öneriyor ondan da umudum yok açıkçası... sizin bildiğiniz bir ürün ya da yöntem var mı.yardımcı olabilir misiniz?o_O
ismini hatırlamıyorum ama sarı bır merhem var antıbıyotık ozellıgı olan yanık tedavısınde kullanılıyor, benım alnım gunes yanıgından yara olmustu derısını fazla yolmusum falan onu kullandım bır hafta kadar ne ız kaldı ne bırsey ama hemen basladım, aıle hekımım yazmıstı..
sızın cok uzun zman gecmıs 40 gunden sonra ne sursenız pek fayda etmez gıbıme geldı.. artık derı kurumus lekeye donmus..
ama ıstersenız bır deneyın.

Bende alnımı yakmıştım maşa ile furacin diye bir merhem verdi doktor 2 günde geçti bütün yanık olanlara söylüyorum şimdi 5 dakka yakıyor sonra acısı bile geçiyor

plastik cerrahlar bir sürü krem yazıolar bu iş için sızı rahatsız ediosa uzerınden çok uzun zaman geçmeden gıdın çünkü izlerde süre onemldiir...

Felaken tellallığı gibi olmasın ama üç sene önce dizime düzleştirici deymişti, büyük ölçüde geçse de hala izi dıruyor. :KK43:
bende kafama düzleştiriyi değdirmiştim haliyle yanık izi kalmıştı ama sonrasında bir şekilde geçti gitti :))
konu sahibi geçmiş olsun yanık kreminin faydası olur diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz tabii ;)

Geçer o canım merak etme, ben kaç kere kulağımı anlımı yaktım düzleştirici ile, biraz sürüyor ama geçiyor. Geçmiş olsun

kızlar yaklaşık 40 gün önce saç maşasını bir an yanlışlıkla burnuma değdirdim ve o ani aciyla refleks olarak hemen acıyan yeri elledim.. ellediğim için de derisi kalktı tabii.. neyse ben de çok önemsemedim, geçer dedim ama maalesef burnumun üzerinde koyu kahve bir leke kaldı... hani yaşlı ninelerin ellerinde falan kocaman kahve lekeler olur ya aynı onun gibi düşünün...

ben bunun için krem araştırıyorum ne zamandır ama genelde ağır yanıklar için kullanılan kremler falan var.onlar da fazla gelir gibime geliyor ve bulunduğum yerde bir cildiyeci yok maalesef... eczacı da 2 liralık krem öneriyor ondan da umudum yok açıkçası... sizin bildiğiniz bir ürün ya da yöntem var mı.yardımcı olabilir misiniz?o_O
silverdin al düzenli sür

Basligi görünce kahkaha attim nedense :-)
Gecmis olsun cok.
Merak etme, iz kalmiyor. Kardesim yanagina degdidirmisti ve
Kulagoni skstirmisti. Bir süre sonra hicbirsey kalmiyor

leke deyince aklıma geldi, annem iğneli epilasyon yaptırdı bir süre, ona iz kalmaması için madecasol (sanırım böyleydi adı) diye bir krem önermişler. hakkaten iz kalmadı. ben de sivilce lekelerimde kullanıyorum onu, baya azaldılar. belki işinize yarayabilir... bildiğim kadarıyla çok pahalı bir krem değildi.

Aloe vera jelini severek kullanirim yuzune sivilcelere karsi. Aratirirken yanik lekelerinede iyi geldigini duymustum.
Gecenler acelem vardi cat cat agda bantlariyla aliyim dedim biyigimi. Cok kotu tenimi soymusum. Kavlamis kalkmisti buyuk bi bolge. Aloe verayi her gece yatmadan once surdum ve sbah yikadim ve onada iyi geldi. Cilt yenilemede basarili bi urun. 2 hafta surdu gitmesi ama simdi gecti sukur, iz felan yok.