- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
- Konu Sahibi kiskanckiz
kızlar yaklaşık 40 gün önce saç maşasını bir an yanlışlıkla burnuma değdirdim ve o ani aciyla refleks olarak hemen acıyan yeri elledim.. ellediğim için de derisi kalktı tabii.. neyse ben de çok önemsemedim, geçer dedim ama maalesef burnumun üzerinde koyu kahve bir leke kaldı... hani yaşlı ninelerin ellerinde falan kocaman kahve lekeler olur ya aynı onun gibi düşünün...
ben bunun için krem araştırıyorum ne zamandır ama genelde ağır yanıklar için kullanılan kremler falan var.onlar da fazla gelir gibime geliyor ve bulunduğum yerde bir cildiyeci yok maalesef... eczacı da 2 liralık krem öneriyor ondan da umudum yok açıkçası... sizin bildiğiniz bir ürün ya da yöntem var mı.yardımcı olabilir misiniz?
ben bunun için krem araştırıyorum ne zamandır ama genelde ağır yanıklar için kullanılan kremler falan var.onlar da fazla gelir gibime geliyor ve bulunduğum yerde bir cildiyeci yok maalesef... eczacı da 2 liralık krem öneriyor ondan da umudum yok açıkçası... sizin bildiğiniz bir ürün ya da yöntem var mı.yardımcı olabilir misiniz?