• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler saç maşasında 19 mm mi 25 mm mi daha iyidir?

Flora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
59
0
36
İzmir
saçlarım uzun ama ince telli olduğu için kolay şekil almıyor.sizce 19 mm lik alıp maşa yaptıktan sonra saç fırçası ile açarak mı bütütsem dalgaları yoksa 25 mm mi alsam?tecrübelerinizi anlatır mısınız kızlar?

uzun süredir maşa yapan ve her iki maşaya da sahip olan biri olarak 19 mm lik olanı tavsiye ederim, ince telli sacda cok iyi sonuc alırsınız, dalgalar bikaç saat sonra düşmeye baslayacagı için ince masa ile yapılanlar daha kalıcı oluyo, tarakla da acabilirsiniz..nette wavy hair tutorial ile ilgili video araması yapabilirsiniz, yardımcı olacagını umuyorum, sevgiler..

eğer saçların uzunsa (belinde falan) ve doğal bir saç istiyorsan çok yapılı yapılı dursun istemiyorsan ben 36 mm kullanıyorum çokta memnunum canım..

hatta şunuda söyliyim saçlar 1 2 saat içinde kendini salmaya başlıyor ve dahada hoş oluyor doğal duruyor.. öteki türlü biraz daha düğünvari duruyor..

arkadaşlar bnde dün arzum buka Xl aldım yani 25mm olandan.saçlarım oldukça uzun ve kalın telli olmasına rağmen yaklaşık bir saat içinde tamamen saldı.acaba şekillendirici bir ürün kullanmadığım için mi böyle olmuştur? bir fikri olan var mı acaba bu konuyla ilgili :/

Back