canım ben alalı 2 ay oldu ve memnunum.35 tl.ye almıştım internetten.
benim saçım normalde kıvırcık,hacimli kıvırcık olsun diye aldım.
olumsuz yönü kablosunun çok uzun olmaması onun haricinde iyi
Eki Görüntüle 632268
canım markası nedir bunun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben alalı 2 ay oldu ve memnunum.35 tl.ye almıştım internetten.
benim saçım normalde kıvırcık,hacimli kıvırcık olsun diye aldım.
olumsuz yönü kablosunun çok uzun olmaması onun haricinde iyi
Eki Görüntüle 632268
canım markası nedir bunun :)
ince telli saçlar için nasıl bir maşa almalıyım?:44:
merhaba,:44:bu siteye uzun zamandır üyeyim ilk defa yazıyorum .saçlarım ince telli -uzun ve aşırı düz (saç konusunda çok başarılı değilim ama maşalı saçları çok seviyorum. kolayca kullanabileceğim maşa öneriniz var mı?
Peki arkadaşlar hangi modeli önerdiğiniz?
kesinlikle babyliss diyorum..benim saçlarım dümdüz pırasa gibi ve hiçç şekil almıyor..kaç çeşit maşa denedim tutmuyo..kına gecemde kuaförde bile saatlerce uğraştılar kusura bakma bu kdr oluyo dediler saçımın huyunu bildiğim için ses çıkarmadım..ama babyliss evde kendim yapıyodum 1 hafta yıkamasam bozulmaz o derece..
Kullanım i nasıl kolay mı? Daha önce rowentanin bi modelini almıştım beceremedim arkadaş a hediye ettim. Hemen dalga yapıcak pratik bişi istiyorum =(
baybyliss marka kesinlikle ama kesinlikle almayın ben aldım onca para verdim ve pişman oldum.bende düzleştiricisi vardı.arzum un saç maşasını aldım ve çok memnunum
maşa ya da düzleştirici almak isteyenler titanyum seramik kaplama ve iyon özelliği olan modelleri tercih etsinler
ben babyliss kullanıyorum çok çok memnunum acaba sendeki hangi model? babylissin sublitouch modelini denemiştim sadece o hoşuma gitmemişti sendeki de sublitouch mı acaba?
Peki hangi modeli önerdiğiniz?